Hoppa till innehåll

Inköpsadministratör/ Ekonomiassistent för uppdrag hos kund

Publiceringsdatum
18 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Edge of Talent söker nu för kunduppdrag:

Edge of Talent är en rekryterings- och konsultbyrå som specialiserar sig på att matcha talanger med rätt företag. Vi är dedikerade till att skapa framgångsrika samarbeten genom att förstå både våra kunders och kandidaters behov. Med en stark närvaro på marknaden och ett brett nätverk av kontakter, säkerställer vi att våra kandidater får den bästa möjliga starten i sin nya roll. Läs mer om oss på www.edgeoftalent.com.

Position: Inköpsadmin/EkonomiassistentPlats: På plats hos kund i SöderortOmfattning: 80%Arbetstid: Kl 7-16Startdatum: 31 juliAnställningsform: Konsult genom Edge of TalentUppdragslängd: 6 månader med möjlighet till förlängning och ev. överrekryteringAnsök senast: 15 Juli

Arbetsuppgifter: Din uppgift blir bland annat att administrera kundens bilpark, som omfattar hela drygt 2000 bilar. Du kommer att vara ansvarig för att hantera inköp/beställningar, administrera befintliga kontrakt samt avsluta kontrakt vid behov. Detta innebär att du ser till att alla processer flyter på smidigt och att ingen bil står utan relevant dokumentation.

Du kommer även att arbeta som ekonomiassistent med särskilt fokus på fordonsadministration. I dina arbetsuppgifter ingår att kontera fakturor och fördela kostnader på rätt sätt, så att ekonomin hålls i balans och alla utgifter redovisas korrekt. Det är viktigt att du har ett öga för detaljer och kan arbeta noggrant och strukturerat.

I din roll kommer du att ha både interna och externa kontakter. Det innebär att du kommunicerar med leverantörer, partners och kollegor för att säkerställa att alla är uppdaterade och att inga frågor förblir obesvarade.

Du blir en del av ett litet team som rapporterar till inköp. Teamet består av två personer som hjälper och stöttar varandra vid frånvaro, vilket kräver en hög grad av samarbetsförmåga och flexibilitet.

Vi söker en driven och initiativtagande konsult med följande kvalifikationer:

  • Excel: Goda kunskaper i Excel är ett krav.
  • Fleet Web: Erfarenhet av att arbeta i Fleet Web är meriterande.
  • Kommunikativ: Förmåga att kommunicera och kunna ställa relevanta frågor och återkomma snabbt till intressenter.
  • Självgående och Drivande: Du ska vara självgående och drivande i ditt arbete.

Arbetsgivare: Edge of Talent Du blir anställd som konsult för en projektanställning och uppdraget utförs på plats hos kund.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 januari 2025 (168 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se