Hoppa till innehåll

Ekonomiassistent

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu söker vi dig som vill bli en del av #DSdreamteam! DSolution är i en expansionsresa. Vi ska fortsätta växa – Vi behöver dig för att lyckas med det! Urval sker löpande, så ansök redan idag. Nu söker vi en Ekonomiassistent (60% arbetstid - med chans på mer)

DSolution är ett säljdrivet IT- bolag som haft en positiv tillväxt sedan starten 2005. Vi omsätter ca 160 msek och är 50 st medarbetare. Nu erbjuds du möjligheten att få vara med och utveckla samt utvecklas i en av våra viktigaste avdelningar. Du arbetar tillsammans med andra drivna och kompetenta kollegor som gjort DSolution till ett framgångsrikt företag.

Du och ekonomichefen arbetar tätt tillsammans, men du kommer också arbeta nära dina kollegor på admin/leverans.

I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning, t ex:

  • Hantering av leverantörsreskontra
  • Bankbetalningar & bankavstämningar
  • Periodiseringar
  • Hantering av kundreskontra
  • Inbetalningar
  • Fakturering
  • Hantering av påminnelser & inkassoärenden
  • Löpande bokföring
  • Löneunderlag + utlägg
  • Bokslutsarbete med tillhörande avstämningsarbete

Du har flera års erfarenhet från liknande uppgifter.Det är ett stort plus om du har dokumenterad erfarenhet från liknande typ av arbete i ett företag som verkar inom samma bransch samt även arbetat med Visma admin 2000 och Winserv.Vi lägger stor vikt vid din tidigare arbetslivserfarenhet men också dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är nyfiken, ansvarstagande, energirik, flexibel och skapar god stämning på jobbet. Du har relevant utbildning inom ekonomi & tidigare arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Som person är du noggrann, trygg i din roll och prestigelös. God organisatorisk förmåga är avgörande för att lyckas och trivas i rollen. Du är van vid ett högt tempo och trivs med att hantera både enklare samt mer komplexa arbetsuppgifter inom ditt område.Vad vi kan erbjuda dig:- Att arbeta hos ett expansivt och framgångsrikt bolag med familjär stämning- Trevliga kollegor som tycker om att ha roligt på jobbet- Gym på kontoret- Onsdagsfrukost med härliga kollegorVåra kunder är det viktigaste vi har. Vi fäster extrem vikt vid att alltid vilja göra det lilla extra så du måste kunna leverera service i världsklass, både internt och externt.

Dina kollegor har gjort DSolution till ett erkänt och omtyckt bolagså du kommer att ingå i ett starkt och kompetent team! Tveka inte – Sök tjänsten redan idag. Urval sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se