Hoppa till innehåll

Erfaren Revisor till Audit & Assurance (Stockholm och Göteborg)

Publiceringsdatum
26 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Company Description

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 415 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också! Det är därför självklart för oss att driva initiativ så som WorldClass, WorldClimate samt vår strategi för mångfald, ALL IN.


Job Description

Vi erbjuder

Arbete med marknadens mest moderna revisioner för stora och medelstora företag inom olika branscher. Möjligheten att arbeta tvärfunktionellt med såväl stora noterade företag såsom medelstora ägarledda företag, du finner din egen nisch utifrån dina val och bygger snabbt en bred kompetens. Vi driver kontinuerligt affärsprojekt för att fortsätta utveckla vår tjänsteleverans och ser gärna att du bidrar inom detta område utöver klientarbete.

Du får dessutom tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som du kan nyttja för att utveckla både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Du får stora möjligheter till internationella projekt och utbyten, både på global och nordisk nivå. Du får arbeta med spännande, komplexa uppdrag i team som alltid värderar ditt perspektiv. Genom praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär, utbildning och kontinuerlig feedback från medarbetare som arbetar nära dig dagligen får du hjälp att ta till vara dina styrkor.


Qualifications

Vi söker

Vi söker dig som har en examen i ekonomi och 2–4 års erfarenhet av revisionsarbete. Du har erfarenhet av revision för noterade företag och IFRS-regelverket. Har du dessutom erfarenhet av PCAOB är det meriterande men inget krav. Vidare talar du och skriver flytande engelska, kunskaper i svenska är en merit.

Du har en stark drivkraft, ledaregenskaper och samarbetar bra med dina kollegor. Du tycker om att påverka din egen arbetssituation och tar ansvar för din egen utveckling. Du brinner för klientservice och har en god analytisk förmåga, ett affärsmässigt tänkande samt förmåga att etablera förtroendefulla kontakter. Du är även öppen för förändring och att hitta nya innovativa lösningar.


Additional information

Ansökan

Du ansöker via mejl till Rasmus Öhman på rohman@deloitte.se. Din ansökan ska bestå av:

  • CV
  • En motivering till;
  • Varför du är intresserad av Deloitte
  • Varför du passar in i rollen
  • Vad du tror att du kan tillföra i rollen


Frågor

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller positionen är du varmt välkommen att kontakta Rasmus Öhman, rekryterare, på rohman@deloitte.se.


Vi ser fram emot din ansökan!


What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se