Hoppa till innehåll
Combitech logotyp

Systemingenjör till Combitech i Stockholm

Sista ansökningsdag
18 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Redo för nästa steg inom systemteknik? Combitech i Stockholm söker en driven systemingenjör för att stärka Sveriges säkerhet

Som systemingenjör på Combitech blir du en viktig del av vårt team som ansvarar för drift och underhåll av Försvarsmaktens ledningssystem. Vi letar efter dig som har ett starkt intresse för teknik och är redo att utvecklas i en miljö där samarbete och nyfikenhet uppmuntras. Här får du chansen att arbeta med avancerad teknik och att göra verklig skillnad.

Vi erbjuder dig
  • Utmanande uppdrag: Arbeta med nyutveckling och högteknologiska lösningar som stödjer Sveriges försvar.
  • Trygga villkor: Fast marknadsmässig lön och pension, oavsett din aktuella arbetsbelastning.
  • Balans i arbetslivet: Generöst friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning och en kultur som främjar en sund balans mellan arbete och privatliv.
Det här gör du hos oss

Som systemingenjör kommer du att vara ansvarig för drift, underhåll och support av Försvarsmaktens ledningssystem. Dina arbetsuppgifter inkluderar:
  • Drift och förvaltning av referens- och utvecklingssystem
  • Testning och verifiering av tekniska system
  • Genomförande av tekniska analyser och uppföljning av systemens status
  • Framtagning av tekniska anvisningar och underhållsdokumentation
  • Konfiguration och verifiering av nätverksprodukter i referenssystem
Ditt team och arbetsplats

Du kommer att arbeta i ett team av 4-8 systemingenjörer som gemensamt tar sig an tekniska utmaningar från ett tvärfunktionellt perspektiv. Teamet är självstyrande och vi anpassar din roll efter dina styrkor och ambitioner. Arbetet utförs huvudsakligen på Combitechs kontor eller hos vår leverantör i Järfälla.

Mer om dig

Du har ett genuint intresse för teknik och förmågan att snabbt sätta dig in i komplexa system. Har du erfarenhet av lednings- och radiosystem, kryptosystem, nätverksadministration eller Linux/Unix-operativsystem är det meriterande. B-körkort är ett krav, liksom goda kunskaper i svenska och engelska.

Eftersom tjänsten omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomgår och godkänns i en säkerhetsprövning.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Combitech logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 1982 har Combitech lett och påskyndat utvecklingen av ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Vi bidrar till samhället genom att möjliggöra att industrier, samhällen och det totala försvarssystemet kan stå emot morgondagens utmaningar. Tekniken förändrar världen snabbt, gör livet enklare men även mer komplicerat. Det krävs att vi alla möter och driver förändringar framåt. Med tekniken, digitalisering och samarbeten över sektorer är vi övertygade om att vi kan bidra till globala utmaningar som klimatförändring, åldrande befolkning och ett säkert samhälle. Vi lovar att vara ett steg före i strävan efter en hållbar framtid. För oss är motståndskraft mer än det traditionella försvarssystemet. Det handlar om hållbar teknikutveckling, säkra integriteten för data och att skapa ett totalförsvarssamarbete för att skydda samhällets viktigaste tillgångar. Motståndskraft handlar också om att utveckla smarta och motståndskraftiga industrier och affärsmodeller. Vårt kärnområde handlar om att överföra kunskap och erfarenhet mellan sektorer som värnar om allas rätt att känna sig trygga och säkra