Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

Ledande roll inom IT – Bli Team Lead!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

I din roll som Teamleader kommer du att leda och coacha ett team av IT-koordinatorer, du kommer att planera och prioritera teamets arbetsuppgifter för att säkerställa leverans av IT-lösningar. Du kommer att samordna och följa upp projekt för att säkerställa att de leveras i tid och fungera som teknisk expert och stöd för teamet vid behov. Du kommer även att samarbeta med andra avdelningar för att se till att företaget når sina strategiska mål.



Din profil

Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som IT-koordinator. Du har en stark teknisk bakgrund är en motiverande ledare som kan skapa en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Du har goda kommunikations- och samarbetsförmågor, vilket gör att du kan arbeta effektivt med både ditt team och andra avdelningar inom företaget. Erfarenhet av projektledning är viktigt, och du har en förmåga att hantera flera projekt samtidigt, alltid med fokus på att leverera högkvalitativa lösningar i tid och enligt budget.

Krav:

  • Erfarenhet av att utveckla team inom IT-sektorn
  • Relevant utbildning inom IT eller datavetenskap
  • Stark teknisk bakgrund och förståelse för IT-infrastruktur och nätverk
  • Erfarenhet av projektledning
  • Erfarenhet av agila arbetsmetoder (Scrum, Kanban etc)

Meriterande

  • Körkort
  • Ciscocertifikat


Vi kan erbjuda dig

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.



Kontakt information
Julieth Escobar +46 734 159387 Julieth.Escobar@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Är du en driven person med ledaregenskaper med en passion för IT? Vill du vara med och leda ett kompetent team mot nya framgångar? Vill du arbeta på en spännande och utmanande roll i ett växande företag? Då kan du vara den vi söker! Vår kund i centrala Stockholm söker nu en engagerad Team Lead inom IT som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag, men tanken är att den senare ska gå över i en anställning hos kunden.