Hoppa till innehåll

Specialistläkare/Överläkare Klinisk Fysiologi - Capio S:t Görans Sjukhus

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Capio S:t Görans Sjukhus

På Capio S:t Görans sjukhus arbetar du i händelsernas centrum, på ett ”lagom” stort sjukhus med stark vi-känsla, cirka 2 500 stolta medarbetare och nöjda patienter. Vi är ett sjukhus med hög kvalitet, väl fungerande organisation med korta beslutsvägar och chefer som är närvarande i vardagen. Vi vill alltid utvecklas, ge en bättre och effektivare vård till patienterna men också ta hand om dig, ta tillvara dina idéer, din kompetens och hjälpa dig att utvecklas.

Fysiologiska kliniken

Fysiologiskakliniken på Capio St Görans sjukhus är ett nav för diagnostik ochutredning av bådeakuta och elektiva patienter. Vi jobbar tätt med akutmottagningen, vårdavdelningarna och de olika specialistmottagningarna som finns på sjukhuset. Vi är även anslutna till vårdval och tar emot patienter från vårdcentral.Vi deltar i ronder både internt och externt samt har en konsultverksamhet för sjukhuset.Under 2023 gjorde vi sammanlagt19.000 undersökningar.

Hos oss jobbar 10 specialister/överläkare,4 ST-läkare, 20 BMA samt receptionspersonal och vårdstöd.

Din roll

Du kommer vara en viktig del av teamet och bidra med kompetens, förbättringsvilja och god stämning. I rollen ingåransvar för en metod eller flöde på kliniken, där man förutom medicinsk expertis även bidrar med att drivautvecklingen inom metoden för att förbättra arbetsflöden och processer.

Vi har varierande arbetsuppgifter där man kan endera är på akuta sidan eller jobbar med ett elektivt flöde, vilket ställer krav på flexibilitet, kreativitet och god organisationsförmåga.

Vi erbjuder dig

En spännande tjänst på en familjärklinik med bred kompetens ochen varierande vardagi hjärtat av Stockholm.Du har somläkare har ett kompetenskonto för fortbildning och administrationstid för metodarbete.

Möjlighet till beredskapsjour under dagtid helger finns.Det finns också möjlighet att få tillgång till personalbostäder i närheten av sjukhuset.Om du har ett intresse för ledarskap finns internkompetensutveckling inom företaget.Vi erbjuder dig även friskvårdsbidrag, tillgång till förmånsportalen Benify och fri tillgång till vårt gym.Om dig

Du är legitimerad läkare, specialist inom klinisk fysiologi och har godvana av att jobba med akut verksamhet. Som person ser vi att du ärflexibel, ansvarstagande och tyckerteamarbete är viktigt för att nå framgång.

AnsökanVi går igenom urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Verksamhetschef Lars Rune, lars.rune@capiostgoran.se.

Facklig representantAnna Gustafsson,anna.gustafsson@capiostgoran.se Telefon 08-5870 1599

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerat: 2024-07-12

Sista ansökningsdag: 2024-08-18

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se