Hoppa till innehåll

BVC-sjuksköterska

Sista ansökningsdag
11 oktober 2024 (13 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Vi finns i fina Tyresö nära till vatten och natur bara 20 minuters bussresa från Gullmarsplan. Väljer du att ta bilen åker du mot trafiken och slipper hamna i köer. Vi är ett stabilt team som gillar vår BVC &vårdcentraloch tar hand om varandra och våra patienter vilket vi får kvitto på i våra medarbetar- och patientundersökningar.

Din roll

Vår BVC är liten och personlig och tillsammans med vår erfarna kollega kommer ni tillsammansta hand om Tyresös finaste tillskott. BVC är en del av Capio Tyresö Strands vårdcentral. I uppdraget ingår sedvanliga uppgifter på BVC såsom utvecklingsbedömningar, vaccinationer, hembesök, läkarmottagningar, föräldrastöd och föräldragrupper.

Vi erbjuder dig

Vi finns i nya stora lokaler med 4 meters takhöjd och stora fönster. Vi har minst lika hög takhöjd när det gäller skratt och glädje på jobbet. Vi fikar och äter lunch tillsammans.

Ex:• Kollektivavtal• Närvarande chef• Kompetensutveckling, både internt och externt• Friskvårdsbidrag• Frukost varje fredag• En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandraOm dig

Du är specialiserad barnsjuksköterska eller distriktssjuksköterska gärna mederfarenhet. Det är meriterande om du har utbildning i EPDS-samtal. Du är innovativ, gillar att arbeta i team och kan även tänka tid att stötta på vårdcentralen ibland.Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och engagemang för barnhälsovård.

Sista ansökningsdag: 2024-10-11

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 oktober 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se