Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Servicetekniker till Sensec

Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en serviceinriktad person med ett gediget teknikintresse och vill arbeta med teknisk problemlösning i en varierad miljö? Vill du dessutom arbeta på ett av Sveriges största och mest expansiva säkerhetsbolag inom säkerhetsteknik? Vi söker dig som har en god social förmåga och trivs i ett arbete där kundkontakter är en stor del av jobbet. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sensec.

Om företaget

Sensec är ett av Sveriges största och mest expansiva säkerhetsbolag inom säkerhetsteknik. I deras nybyggda lokaler i Arlandastad bedriver de verksamhet i att marknadsföra, sälja och utföra teknisk service av säkerhetsprodukter som narkotika- och sprängämnesdetektorer, metalldetektorer, röntgenutrustning och strålningsdetektorer.

Arbetsuppgifter

Rollen som tekniker på Sensec innebär ett resande arbete där man får se hela Sverige och vissa delar av Europa. Du erbjuds spännande utmaningar i att jobba med spjutspetsen inom säkerhetsteknik på skyddsobjekt som är viktiga för Sveriges infrastruktur. I rollen arbetar du brett med installation, reparation och underhåll av säkerhetsutrustning. Vidare arbetar du kontinuerligt med tekniskt avancerade produkter som ställer krav på kvalitativt underhåll och service. Du blir dessutom en del i ett härligt gäng på ett företag med en familjär och prestigelös kultur och en utpräglad go-anda.

* Resor förekommer i Sverige, Norden och Europa
* Installation, reparation och underhåll av teknisk utrustning
* Beredskapstjänst (jour)
* Bygga relationer med kunder, leverantörer och externa partner
* Ta emot supportsamtal
* Tunga Lyft förekommer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare erfarenhet av en liknande roll som servicetekniker
* Avslutad gymnasial utbildning
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
* Tekniskt intresse
* Datorvana
* Ostraffad - säkerhetsprövning kommer genomföras
* Drogfri - drogprov sker vid anställning och regelbundet

Som person är du initiativrik, lösningsorienterad och stresstålig för att på bästa möjliga sätt kunna utföra ett kvalitativt arbete. Då det förekommer mycket kontakt med kunder ser vi att du gärna har en fallenhet och förståelse för att leverera god kvalitativ service. Vidare har du förmåga att arbeta självständigt och du tar ansvar för att planera dina dagar samt driva dina arbetsuppgifter framåt. Slutligen är du en person sprider energi och har en positiv inställning till kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Kontor i Arlandastad (Resor i hela Sverige, Norden och Europa ingår i tjänsten)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.