Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Senior System Developer till Atlas Antibodies AB

Sista ansökningsdag
01 december 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Atlas Antibodies AB söker en Senior System Developer som vill leda utvecklingen av smidiga och anpassningsbara IT-lösningar. Du är en del av det tekniska team som bidrar till innovativa lösningar för forskning inom life science. Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan! Om tjänsten

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Atlas Antiebodies AB.

Om företaget

Atlas Antibodies är ett dynamiskt life science-företag som är engagerat i att förbättra global mänsklig hälsa och välbefinnande genom framsteg inom proteinvetenskap och medicinska upptäckter. Deras produkter används i forskning och driver banbrytande medicinska upptäckter.

Företaget har sitt ursprung från KTH och Human Protein Atlas-projektet (finansierat av Wallenbergstiftelsen) och har vuxit organiskt från starten 2006 till dagens cirka 65 anställda. Under åren har Atlas Antibodies framgångsrikt lanserat mer än 40 000 produkter för proteinforskning inom olika produktlinjer: Triple A Polyclonals™, PrecisA Monoclonals™ och PrEST Antigens. Atlas Antibodies ägs helt av Patricia Industries (en del av Investor-gruppen) och följer de höga standarderna i Investor-gruppen. De har stort fokus på hållbarhet och strävar efter att vara hållbara i allt de gör. Att gå med i Atlas Antibodies innebär att bli en integrerad del av hela produktlivscykeln, från utveckling och produktion till försäljning, marknadsföring och logistik. Här kan du göra skillnad.

Arbetsuppgifter

Du designar och utvecklar IT-lösningar samt molninfrastrukturer, du leder även underhållet och utvecklingen av dessa. Du ansvarar för datasäkerheten och skyddet i all mjukvara, samtidigt som du övervakar driftsättning och kommer med olika lösningar. Du bidrar till utvecklingsarbetet där du genomför testplaner för att säkerställa funktionalitet och kvalitet. Vid problem tar du dig an felsökning och åtgärdande av både kod och databaser. Dessutom bidrar du och teamet med teknisk expertis i större kundprojekt och stöttar användare/stakeholders vid behov genom att tillhandahålla djupgående teknisk kompetens.

* Designa och utveckla IT-lösningar
* Leda utveckling och underhåll av både IT-lösningar och Molninfrastruktur
* Ansvara för datasäkerhet
* Överse driftsättning och övervakning av lösningar och infrastruktur
* Felsöka och åtgärda problem med kod och databaser
* Agera stödfunktion med teknisk expertis

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom systemutveckling eller likvärdig erfarenhet
* 5+ års erfarenhet av systemutveckling
* Programmeringskunskaper i språk som Python eller JavaScript
* Erfarenhet av molninfrastruktur, GNU/Linux och Containers
* Erfarenhet av versionskontrollsystem som Git
* Kunskaper inom verktyg för infrastrukturhantering som Ansible eller Terraform
* Mycket goda kunskaper i engelska, både tal och skrift

För att trivas i rollen är du nyfiken och alltid redo att utforska nya lösningar. Du är självgående och tar ansvar för att driva arbetet framåt på ett effektivt sätt. Din drivkraft och ditt nytänkande gör att du ständigt strävar efter att förbättra och utveckla både processer och lösningar. Samtidigt har du ett pragmatiskt förhållningssätt, där du hittar praktiska lösningar som fungerar i verkligheten.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Hagaplan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 december 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.