Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Projektör till Avarn Security

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet som projektör inom säkerhetsbranschen? Är du skicklig i att ta fram ritningar och arbeta i AutoCAD? Avarn erbjuder dig en möjlighet att bli del av ett marknadsledande bolag och en tjänst där du får arbeta med Avarns största kunder!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Avarn Security.

Om företaget

Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören för privat och offentlig verksamhet. Enheterna arbetar tätt tillsammans för att kunna erbjuda kunderna skräddarsydda lösningar från alla verksamhetsområden. Idag har Avarn Security ca 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som bidrar till att skapa ett tryggt och säkert samhälle.

Avarn Security Systems är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till sina kunder. Dem erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser dem det kompletta behovet av säkerhet. Idag är Avarn Security Systems rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i ständig utveckling.

Arbetsuppgifter

I rollen som Projektör på Avarn Security arbetar du med att upprätta och uppdatera ritningar och relationshandlingar av tekniska uppdrag. Ditt arbete och utförandet ska också präglas av en ekonomisk medvetenhet, där du ansvarar för att arbeta klokt och kostnadseffektivt utifrån givna standarder och direktiv. Du arbetar tillsammans med projektledare och tekniker för att säkerställa en effektiv och kvalitativ leverans mot kund. Arbetet utförs till stor del i AutoCAD, men du arbetar också i andra system så som Bluebeam. I rollen kan du komma att arbeta med kunder med tydliga säkerhetskrav och hög säkerhetsklassning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av att arbeta med projektering inom säkerhetsbranschen
* Goda kunskaper i AutoCAD och Officepaketet, framförallt Word och Excel
* Flytande i svenska i tal och skrift, goda kunskaper i engelska
* B-körkort

För denna tjänst är de personliga egenskaperna av största vikt och vi ser framför allt att du behöver en god struktur i ditt arbete. Därtill har du en känsla för detaljer och är noggrann i ditt arbete. Du har dessutom en förmåga att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter och värdesätter att göra ett kvalitativt arbete.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Västberga, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektör, teknik, teknisk projektör, västberga, säkerhetsteknik, säkerhet, dokumentation, storkund, nyckelkund, projekt, projektgrupp, AVARN, Avarn Security

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juli 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.