Hoppa till innehåll

Vi söker en frisör till vår salong i Fältöversten på Karlaplan.

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu en duktig och engagerad frisör som vill jobba med oss på vår salong i Fältöversten på Karlaplan.

Vi söker Dig som är trygg i ditt yrke ,som gillar att jobba med en varierad kundkrets samt har hög arbetsmoral och teamkänsla. Vi ser att du har en skolad utbildning och erfarenhet från yrket. Vi jobbar inom ett färdigt koncept och du som söker bör gillar rutiner och ett tydligt arbetssätt. Vi erbjuder dej en anställning på en av stockholms mest genuina gallerior, med en väl inarbetad kundkrets.

Det är viktigt att du som söker är van att utföra all typ av frisörtjänster och är van vid att hålla ett jämnt tempo då vi har en väl inarbetad kundkrets. Vi önskar att du har ett stort intresse inom färg/slingbehandlingar samt är självgående inom färgbehandlingar.

Vi ser också att du har ett stort intresse för hårprodukter då vi har ett stort utbud av branschens mest säljande varumärken hos oss. Försäljning och att rekommendera hårprodukter kommer vara en viktig del av dina arbetsuppgifter hos oss. Försäljning är en stor del av vår vardag och du får mer varierande arbetsuppgifter kopplat till det. Vi älskar hårprodukter!

Vi har öppet enligt gallerians öppettider och det är schemalagd arbetstid som gäller. Både vardagar och minst två helger i månaden. Vi är flexibla med om du vill jobba heltid/deltid.

Känner du att vi kan vara nåt för dej? Varmt välkommen med din ansökan till: faltoversten@hairface.se

Gå gärna in på vår instagram: @faltoversten_hairandface

#jobbjustnu

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 juli 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se