Hoppa till innehåll
BD Bil AB logotyp

Säljare sökes för ny spännande tjänst inom digitaliserad bilförsäljning

Publiceringsdatum
24 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vad söker vi?

Vi söker en stjärna till vår försäljningsavdelning i ett nytt koncept inom bilförsäljning. Du levererar förstklassig kundservice och brinner för att göra affärer.

Vem är du?
Du är en självgående lagspelare som tar dig an utmaningar med en positiv inställning. Med fokus och målinriktning på lösningsorientering ser du varje potentiellt hinder som en möjlighet att växa och överträffa högt ställda förväntningar.

Du är beredd att göra det lilla extra som krävs för att säkerställa att varje kund får en upplevelse utöver det vanliga.

Hur ser tjänsten ut?
Du kommer aktivt arbeta med att digitalt presentera vårt omfattande utbud av bilar och guida kunderna genom hela köpprocessen. Din förmåga att göra det lilla extra kommer att bidra till att skapa långsiktiga relationer som bidrar till fler affärer och fler nöjda kunder. Som del av vårt försäljningsteam ansvarar du för hela processen från första kontakt till leverans av bil.
  • Vad kommer få dig att lyckas i rollen?
  • Du är driftig och initiativrik.
  • Lösningsorienterad med förmåga att tänka utanför boxen.
  • Målinriktad med förmåga att arbeta självständigt.
  • Tydlig kommunikation och fokus på genuin kundservice.
Varför arbeta hos oss?
BD Bil har sedan start 2013 sålt ca 17.000 nöjda bilar till nöjda kunder runtom i landet och vi är långt ifrån klara. Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas både på ett professionellt och personligt plan. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö i fint kontor beläget mitt i stan där ditt hårda arbete och passion för kundservice uppskattas och belönas.

OBS! Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag via ansokan@bdbil.se Glöm inte bifoga CV och skriva en kort beskrivning om dig själv.

Med vänlig hälsning,
BD Stockholm Bil AB
Kontaktuppgifter
Mejl: ansokan@bdbil.se
Mobilnummer: 0702769787
BD Bil AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juli 2024 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren