Hoppa till innehåll

Testare Lön

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Bli en del av framtidens teknik hos SoftOne!

SoftOne Group, med nordens ledande affärsplattform, söker en testare med fokus på lön inom vårt HRM-team. Med vår starka tillväxtresa och ambitionen att alltid leverera produkter av högsta kvalitet, är din roll som testare kritisk för att säkerställa en felfri och användarvänlig upplevelse för våra kunder. Vår molnbaserade lösning är både flexibel och enkel att använda, oavsett om våra kunder vill ha en komplett paketlösning eller bara välja de moduler de behöver.

Om rollen:

I rollen som testare kommer du att arbeta centralt i vår utvecklingsverksamhet i Stockholm. Du ansvarar för att planera, genomföra och prioritera manuella testfall baserade på kravspecifikationer och kommer också få vara med och driva arbetet med att implementera automatiserade tester. Vidare kommer du att aktivt bidra till effektiviseringen av våra testprocesser och vara involverad i granskningen av kravspecifikationer för att förbättra våra produkters testbarhet.

Dina arbetsuppgifter omfattar även dokumentation av nyutveckling och kontinuerliga förbättringar inom vår utvecklingsorganisation. Ditt engagemang och din expertis är avgörande för att vi tillsammans kan upprätthålla och förbättra kvaliteten på vår affärsplattform.Vi söker dig som:

  • Har domänkunskap inom området lön och tidigare erfarenhet av manuell testning.
  • Är kreativ i ditt testtänk och kan hantera komplexa system.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska

Erfarenhetskrav:

  • Minst 5 års erfarenhet inom relevant område.
  • Erfarenhet från liknande SaaS-plattformar

Om oss

SoftOne Group är ett SaaS-bolag som specialiserar sig på ERP och HRM. Vår molnbaserade produkt, SoftOne GO, är en marknadsledande lösning i Norden för affärs- och HR-system. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av löneadministration.

Bland våra 2000 kunder återfinns framstående bolag såsom ICA Sverige, Coop och Tele2. SoftOne grundades 1985 och våra cirka 80 anställda arbetar från kontor i Stockholm, Söderhamn, Helsingfors och Colombo.

Vill du veta mer? I den här rekryteringen samarbetar SoftOne Group med Ants Tech Recruiters. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Louise Wernblom via e-post: louise.wernblom@ants.se

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Skicka din ansökan idag och bli en del av vår framgångssaga!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 oktober 2024 (160 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se