Hoppa till innehåll

Data Engineer till Matas Group

Sista ansökningsdag
29 december 2024 (119 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi på Matas Group söker en Data Engineer till vårt BI-team som jobbar med hela kedjan av utvecklingen, från kravställning till implementation. Du kommer att vara en viktig del i att utforma vår nya dataplattform, samt att ge teknisk vägledning och dela kunskap kring design och processer till våra mer juniora BI utvecklare.

I rollen har du flera olika kontaktytor och samarbeten inom verksamheten och du kommer att få stort ansvar i att omsätta verksamhetskrav till tekniska lösningar. Vi jobbar mot att bli ännu mer datadrivna och satsar stort på AI. Du kommer att arbeta med komplexa datamodeller och stora datamängder, till exempel från vår medlemsklubb, butiker och e-handel.

Vi erbjuder en roll där det finns stor möjlighet att lära och påverka. Hos oss kommer din roll göra skillnad från start och du kommer bli en del av ett team där vi erbjuder en ledande roll i vår transformation.

Om dig

Vi söker dig som har 5+ års erfarenhet som Data Engineer eller en liknande roll. Vi ser även att du har en kandidatexamen inom datateknik eller liknande område.

Utöver detta söker vi dig med:

  • Erfarenhet av Azure och Synapse
  • Djupgående kunskaper av SQL och erfarenhet av Python
  • Erfarenhet av att utveckla och underhålla robusta, skalbara dataplattformar och ETL-pipelines
  • Erfarenhet av att designa, bygga och optimera datalager och datamarts för att stödja affärsbeslut
  • Ett problemlösningsorienterat och analytiskt tankesätt
  • God kommunikationsförmåga och erfarenhet av att arbeta i tvärfunktionella team

Har du även erfarenhet av Power BI, Data Factory och Databricks är det meriterande.

Om Matas Group

Matas Group är en ledande aktör inom skönhet och välmående i Norden med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vi driver närmare 500 butiker och flera webbplatser, och med över 5 miljoner medlemmar i våra kundklubbar samlar vi in en enorm mängd data för att ständigt förbättra kundupplevelsen.

Efter uppköpet av KICKS Group har vi inlett utveckling av en gemensam dataplattform för att ytterligare stärka våra höga ambitioner att förbättra kundupplevelsen och effektivitet med hjälp av data och AI.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en miljö där tempot är högt och där innovation värderas högt. Följ med på vår resa för att forma framtiden för skönhet och välmående i Norden!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se