Hoppa till innehåll

Lager- och logistikadministratör till Kallhäll

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

För kunds räkning söker vi en noggrann och servicemindedlager- och logistikkoordinator. Du ska gilla ett omväxlande fysiskt ochadministrativt arbete. Ditt huvudansvar är att sköta in- och ut leveranser samt ta emot ordrar.

Vår kund har sitt lager ochhuvudkontor i Kallhäll strax utanför Stockholm.

Arbetsuppgifter

Du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom lager, order och logistik. Nedan följer några exempel på arbetsuppgifter:

  • Lagerhantering: Övervaka lagerflödet, hantera in- och utleveranser och se till att lagerutrymmet är organiserat och effektivt utnyttjat.
  • Orderhantering: Ta emot, behandla och följa upp order samt säkerställa korrekt packning och snabb leverans till kunder.
  • Logistik: beställa och koordinera transporter och frakter, ibland även internationella leveranser och då ingår även tulladministration.

Som lager- och logistikadministratör kommer du att samarbeta nära de olikaavdelningar såsom inköp, försäljning och support för att säkerställa smidiga processer och leveranser. Hos vår kund arbetar idag 10 personer på lagret och du kommer rapportera tillen engagerad och erfaren lagerchef.Vår kundarbetar i affärssystemet Pyramid.

Kvalifikationer

Du bör ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse för logistik-, lager-, order- och leveransflöden. Du har god datorvana och kunskap om olika affärs- och lagersystem. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal på svenska och engelska.

Vem är du?

Du tycker om att hålla flera bollar i luften samtidigt och är bekväm med att jobba mot deadlines och leverera resultat även under högt tryck. Du är bra på att kommunicera med både kunder, leverantörer och kollegor.

Du har stark problemlösningsförmåga och hittar snabbt lösning på olika utmaningar som kommer upp under en arbetsdag. Du bör dessutom ha sinne för detaljer och gilla ordning och reda. Du gillar att samarbeta och jobbai team. För att trivas med arbetsuppgifterna och på företaget är det viktigt att vara social, serviceinriktad och flexibel.

Mer om tjänsten

  • Direktrekrytering med goda anställningsvillkor och 6 månaders provanställning
  • Tillsättning: omgående eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Kallhäll

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se