Hoppa till innehåll
Försvarsmakten logotyp

Förrådsman

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Som medarbetare i Försvarsmakten utgör du en viktig del i ett framgångsrikt team, i en myndighet som är i stark tillväxt. Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor får du ansvar, utveckling och utmaning. Allt detta hos en arbetsgivare som uppmuntrar till balans i livet och god hälsa.

Om enheten
Logistikenheten Berga är en fristående enhet under chefen för Haninge garnison. Logistikenheten (LogE) består av en stabsfunktion, en Försörjningsavdelning (FörsA) och en Teknisk avdelning (TekA). Logistikenhetens övergripande huvuduppgifter är planering, genomförande och uppföljning av logistik omfattande förnödenhetsförsörjning och teknisk tjänst.

FörsA består av ledning, handläggare och förrådsmedarbetare fördelade på tre sektioner. Avdelningen understödjer krigsförbanden inom samtliga fem logistikklasser från Berga, Muskö, och Väddö.

Befattningen erbjuder
Som förrådsman kommer du understödja förbanden med tjänster inom beklädnad, övningsmaterial, biluthyrning, godshantering, avfallshantering och transporter. Vi söker dig som är serviceorienterad, noggrann och intresserad av logistik i Försvarsmakten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Genomför utlämning/mottagning/packning av persedlar och mtrl
 • Genomför inventering
 • Genomför redovisning
 • Genomför transporter
 • Genomför beställningar
KRAV
Kvalifikationer

 • Gymnasieutbildning med godkända betyg
 • Körkort lägst klass B (manuell)
 • Truckkort
Personliga egenskaper
Som person är du självgående, tar ansvar för dina uppgifter och är flexibel. Du har lätt för att jobba i team och lyssna samt kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du är lugn, tillmötesgående i ditt bemötande och serviceorienterad. Vidare är du omdömesgill och mån om att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande
 • God datorvana
 • Tidigare arbetslivserfarenhet av förrådstjänst/lager/biluthyrning
 • Tidigare erfarenhet av SAP
 • C-kort
För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning.
Sysselsättningsgrad: Heltid.
Arbetsort: Amf1 Berga.
Befattningen: Civil.
Tillträde enligt Ök.

Upplysningar om befattningen och rekryteringsprocessen
Kontakta Malin Schöfl via Försvarsmaktens växel 010-823 30 00

Fackliga företrädare
OFR-O: Michael Jarkö
OFR-S: Björn Engren
SEKO: Lenny Johansson

Samtliga fackliga företrädare kan nås via FM växel 010-823 30 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-07-29. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Stockholms Amfibieregemente (Amf 1) verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter. Snabbgående stridsbåtar och svävare gör att förbandet är lättrörligt. Våra vapensystem gör att vi kan verka i fyra dimensioner: på och under vattenytan, i luften och på marken. Därmed kan vi utöva kontroll över kustområden.

Förbandet utbildar amfibiesoldater, kustjägare, sjömän och officerare inom åtskilliga huvudtjänster. Amf 1 har produktionsansvar för krigsförbandet 2.Amfibiebataljonen och 2.Marinbasbataljonen. Förbandet är baserat i Haninge (Berga). Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/sv/organisation/amfibieregementet

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Försvarsmakten logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juli 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren