Hoppa till innehåll
Ada Digital logotyp

Konsult 50% - Junior Content Editor i Stockholm

Ansök nu
Studerar du eller är början av din karriär som Content Editor och tillgänglig för nytt uppdrag i september? Läs då vidare!

Vi söker dig som är Junior Content Editor och som är tillgänglig för uppdrag i centrala Stockholm där du kommer få värdefull kunskap och jobba med en välkänd och uppskattad produkt.

Uppdraget är på halvtid och förväntas starta i september 2024 och pågå under hösten. Du kommer vara anställd av oss på Ada Digital och jobba ute hos kunden.

Vi erbjuder dig

I detta konsultuppdrag blir du en del av ett företag med en prestigelös företagskultur, där du kommer ha en operativ roll där du bidrar med din expertis kring metoder och teknologi inom ditt område.

Du får också en bred och varierande roll med många kontaktytor, där du kommer jobba mot en uppskattad produkt och vara en del av ett innovativt och teknikdrivet team som har nära till skratt!

Det här gör du hos oss
  • Jobba i vårt CMS som är Sitevision.
  • Hantera och experimentera med vårt content.
  • Prioritera och hantera Kanban-kort i den agila sprintar.
  • Jobba nära teamet där du kommer få massor av nya kunskaper och erfarenheter.
Ditt team och arbetsplats

Du kommer ingå i Online-teamet som består av bl.a. Growth Manager, Website Manager, Digital Analyst, Content Manager och Product Manager. Du sitter precis intill Centralstationen i Stockholm, där vi gärna ser att du kan vara på plats större delen av tiden.

Mer om dig

Vi ser gärna att du har lite erfarenhet, alternativt har eller håller på med en utbildning inom Content Editing eller motsvarande och har möjlighet att jobba halvtid under hösten. Vi ser gärna att du som person har lätt för att ta initiativ, är strukturerad och kan prioritera. Sen uppskattas det om du är kreativ och kan komma med förbättringsförslag på nya vägar framåt.

Det är också positivt om du har erfarenhet eller kunskap av:
  • CMS (gärna Storyblok och/eller Sitevision).
  • Bildredigering och -optimering för webb.
  • Texthantering.
  • Hantering META och OG data.
  • Jira, Monday, Teams Planner eller likvärdiga projektledningssystem
Så här får vi kontakt

Detta är ett konsultuppdrag där du antingen blir anställd av oss på Ada Digital eller anlitas som underkonsult, beroende på vilken lösning som passar dig bäst. I tillsättningen strävar vi efter att ge dig en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Och vi vill veta mer om dig och din potential! För att ansöka behöver du inte bifoga några dokument. Skriv istället en kort motivering och bifoga din LinkedIn-profil. Urval kommer sker löpande och uppdraget kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Ada Digital logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juli 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se