Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Receptionist och administratör till en advo

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en dynamisk och serviceinriktad person som gillar att ha många bollar i luften? Vi söker en engagerad medarbetare till ett högt rankad affärsjuridisk advokatbyrå, som kommer stötta upp receptionen och med administrativa uppgifter.
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!



Om tjänsten

Vi söker en driven och strukturerad person för rollen som Receptionist och Administratör. Denna tjänst innebär ett varierat arbete där du kommer att vara en central del av företagets verksamhet. Företaget är mitt uppe i en kontorsflytt och behöver någon som kan ta ansvar samt hjälpa till med att organisera och delta i flyttprocessen. I denna roll kommer du att fungera som spindeln i nätet med ansvar för receptionen samt en rad administrativa uppgifter. Du kommer att stötta juristerna, ge klienter utmärkt service, och vara beredd att hjälpa till med både stora och små uppgifter.

För att trivas i rollen bör du ha tidigare erfarenhet av serviceyrken och en utmärkt förmåga att hantera stress utan att tappa fokus. Du är initiativtagande och flexibel, med en organiserad arbetsstil. Du kommer att arbeta från kontoret tillsammans med dina kollegor som utgör ett energiskt och positivt team. Vi söker en konsult för detta uppdrag via Academic Work med start den 2 september. Uppdraget förväntas pågå i sex månader med möjlighet till förlängning.

Du erbjuds

  • Möjlighet att arbeta på en högt rankad affärsjuridisk advokatsbyrå
  • Utveckla dina erfarenheter inom service och administration
  • En engagerad konsultchef som kommer stötta och coacha dig i din fortsatta karriär


Arbetsuppgifter
  • Erbjuda högkvalitativ service till anställda och kunder
  • Administrativa uppgifter
  • Fakturahantering och inköp
  • Hantera receptionen och säkerställa en god arbetsmiljö
  • Förbereda konferensrum inför möten


Kvalifikationer
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet från reception eller motsvarande roll
  • Mycket god dator- och systemvana
  • Är flytande i svenska och engelska

Det är meriterande om du har

  • Tidigare arbetat på en advokatbyrå eller med affärsjuridiska arbetsuppgifter

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Initiativtagande
  • Serviceinriktad
  • Flexibel
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 september 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se