Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Quality & Compliance Assistant till Academic Work- Stab

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Söker du ett extrajobb där du får stötta experter inom hållbarhet, privacy och säkerhetsskydd? Vi letar efter assistent, som vill växa med oss och bli en del av vårt härliga team. Ansök nu!



Om tjänsten

Ditt team och ansvarsområde
Du ingår i ett specialistteam på vår svenska stabsavdelning, placerad på vårt kontor i Hagastaden, Stockholm. Teamet består av fyra heltidsanställda i specialistroller och en assistent som arbetar deltid. Tillsammans ansvarar vi för Academic Works hållbarhets- och kvalitetsarbete samt efterlevnad av GDPR och säkerhetsskydd. De heltidsanställda arbetar inom varsitt specialistområde men tycker om att dela framgångar och utmaningar tillsammans!
Hur bra vi i teamet lyckas med vårt arbete kommer vara en avgörande del för hur väl Academic Work i stort lyckas med vår tillväxt!

”Genom att arbeta i en dynamisk miljö inom tre vitt skilda arbetsområden har jag fått möjligheten till att vara lösningsorienterad, initiativtagande och kreativ i en varierad arbetsroll! Det är en förmån att på ett flexibelt sätt kunna kombinera studier med arbete inom säkerhetsskydd, efterlevnad av lagar, analytiskt arbete och administration. Nyfikenhet och struktur har varit nycklar i mitt arbete då det omfattar kontaktytor inom både Academic Work och med externa parter. Det har gjort att jag har fått en djupare affärsförståelse och möjligheten att driva min egen utveckling framåt med uppbackning av ett fantastiskt team.”

Så här beskriver nuvarande Quality & Compliance Assistant rollen. Vi söker nu ytterligare en assistent för att förstärka teamet!

I rollen ansvar du över:

Quality & Compliance: Här arbetar du med allt från efterlevnad av ISO-certifieringar, General Data Protection Regulation och säkerhetsskydd. Dina arbetsuppgifter kommer därmed variera av både komplex karaktär och enklare administration och du kommer ha många kontaktytor både inom den interna organisationen och externt.

First Line Support: Stöttar du i vårt privacy- och säkerhetsskyddsfunktion, där du förväntas leverera hög servicekvalitet till såväl interna medarbetare som externa partners. Du stöttar teamets fyra specialister med administrativa uppgifter genom att bland annat säkerställa avtalsefterlevnad, samlar in och sammanställer data, kontrollerar efterlevnad av interna rutiner och processer, genomför analyser och skriver artiklar eller annan dokumentation.
I rollen som Quality & Compliance Assistant arbetar du 2 dagar/veckan under kontorstid i kombination med dina studier, med önskemål om att arbeta mer under jul- och sommarledigheter.

Din chef och din utveckling
Din teamledare är Lisen Ehlén och hon arbetar som Quality & Compliance Specialist. För att du ska få en bra start i din roll kommer du få en gedigen onboarding med introduktion till de olika områden du ska arbeta med. Därtill kommer du få chans att gå bredvid teamets nuvarande assistent för att få möjlighet att sätta dig in i arbetet på ett bra sätt. Vi förväntar oss att du vill utvecklas tillsammans med teamet!



Arbetsuppgifter
  • Agera First Line Support i vår privacy- samt säkerhetsskyddsmail
  • Stötta teamet med administrativa uppgifter så som dokumentation, datainsamling och liknande
  • Samla in och bearbeta information i samband med projekt och revisioner
  • Skriva artiklar och förbereda kommunikations- och utbildningsmaterial
  • Dokumentera rutiner, processer och policys på vårt intranät
  • Administrera avtal och samtalsunderlag, inklusive posthantering
  • Genomföra och handlägga säkerhetsprövningsintervjuer


Kvalifikationer

Är ödmjuk, ambitiös och bra på att tänka till innan du agerar. Vi letar efter en organiserad och varm person som har bra uthållighet. Dessutom är du skicklig, pålitlig och håller dig lugn i utmanade situationer.

Vad tar du med dig i rollen som Quality & Compliance Assistant?

  • Är studerande på universitet eller högskola med inriktning personal, juridik, statsvetenskap, eller annan relevant utbildning
  • Har minst 1,5 år kvar på dina studier och söker ett långsiktigt extrajobb
  • Har tidigare erfarenhet av service och/eller administration
  • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Har goda kunskaper i Officepaketet
  • Har möjlighet att arbeta 2 dagar/vecka
    Det är meriterande om du har
  • Ett intresse för hållbarhets-, säkerhetsskydds- och/eller privacy-frågor
Vår rekryteringsprocess

Sök tjänsten genom att klicka på skicka ansökan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.

Det första steget i rekryteringsprocessen är två urvalstest som vardera tar ca 15 min att slutföra. Ett personlighetstest och ett problemlösningstest. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av Quality & Compliance Specialist Lisen, lisen.ehlen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se