Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Projektledare till Sandvik

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Gillar du att driva projekt och har erfarenhet av projektledning inom årsrapporter? Är du noggrann, strukturerad och gillar att ha kontakt med många olika stakeholders? Ansök till rollen som projektledare redan idag - vi applicerar löpande urval.Om tjänsten

Vi söker nu en projektledare inom årsredovisning till Sandvik i Stockholm city. Sandvik-koncernen bedriver verksamheten inom tre affärsområden med divisioner som ansvarar för forskning och utveckling (FoU), tillverkning och försäljning av sina respektive produkter och tjänster.
Du kommer i denna roll att tillhöra Sandviks kommunikationsavdelning som är ett team på 20 personer, där du jobbar med teamet Relation and Production som består av 7 personer.

Som projektledare i denna tjänst kommer du vara med och stötta i produktionen kring årsrapporten. Du kommer att läsa och redigera årsrapporter med fokus på innehåll och kvalitet, du kommer även att identifiera nyckelområden som kan förbättras eller omformuleras. Årsrapporten kommer skrivas på engelska som du sedan behöver översätta till svenska. Du behöver inte sammanställa det ekonomiska kring årsrapporten utan vara i kontakt med ekonomiavdelningen som sköter detta.

Detta är ett konsultuppdrag vi oss på Academic Work på 4 månader mellan november och februari.

Du erbjuds

 • Erfarenhet från ett globalt bolag
 • Flexibelt arbete, Sandvik tillämpar Office first
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Arbetsuppgifter
 • Ansvarig för årsrapportens kvalitet och språk genom att redigera och validera text
 • Översättningar och textredigering från engelska till svenska
 • Layout och fotografier
 • Utskick av PDF till intressenter, inklusive PWC
 • Stödja granskningsprocessen vid behov


Kvalifikationer
 • Har tidigare erfarenhet av projektledning gärna inom årsredovisning
 • Har flytande kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
 • Har tidigare arbetat med årsredovining, behöver ej ha ekonomiskt sammanställt en årsrapport
 • Har tidigare arbetat med text som exempelvis översättning
 • Utbildning inom ekonomi eller kommunikation är meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi att du är strukturerad, ordningsam samt noggrann med ett öga för detaljer. Vi letar efter dig med stark läsförståelse som har en förmåga att analysera och granska textinnehåll i årsrapporter. Du är van att arbeta med flera projekt och kan tydligt planera upp din tid.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 september 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se