Hoppa till innehåll

PROJEKTADMINISTRATÖR INOM ENERGISEKTORN

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker för kunds räkning en projektadministratör till en bred och utmanade roll med varierande administrativa arbetsuppgifter för delprojekt. 

Dina arbetsuppgifter

I denna varierande roll kommer du att arbeta med projekt där du stöttar projektledare och projektorganisation i projekt. Arbetsuppgifterna kommer bl.a innefatta att skapa, planera samt utföra inköpsrekvisitioner, fakturahantering, avtalshantering och inköp, uppdatering av kostnadsrapporter, koordinera IT-beställningar, boka möten och utbildningar, dokumenthantering, övrig projekt-administration/strukturering tillsammans med projektledare.                    

Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du blir anställd hos oss på A-Talent Tech. Uppdragsperiod: provanställning 6 månader därefter tillsvidareanställning via A-Talent Tech. Uppdragets omfattning beräknas till 100 %. Du kommer huvudsakligen att arbeta på vår kunds kontor i Hjorthagen.

Din profil

Krav

  • God datorvana
  • God administrativ vana
  • Tidigare erfarenhet från en liknande roll som har inneburit assistering eller koordinering.
  • Flytande engelska i tal och skrift
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • B-körkort

För att passa i rollen tror vi att du har mycket god administrativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt, kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och är även bra på att prioritera, positiv, framåt och trivs i kontakten med andra människor samt ansvarstagande, mogen och är en problemlösare.

Om A-Talent Tech

A-Talent Tech arbetar nischat med rekrytering och konsultuthyrning av teknisk kompetens. Våra rekryteringsspecialister har god teknisk förståelse och tillsammans med experter inom executive search hittar och rekryterar vi även de mest svårfunna kompetenserna till er organisation. Vi är en del av A-Talent Group, en koncern med specialistföretag inom kompetensförsörjning.

Låter det intressant?

Då är du välkommen att söka tjänsten via formuläret nedan! Vi behandlar ansökningar löpande, men intervjuer startar under vecka 33. Senaste ansökningsdag är 18 augusti. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Emelie Lindqvist på emelie.lindqvist@atalent.se.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se