Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Servicetekniker

Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara med och driva utvecklingen framåt på ett familjärt företag i Norra Stockholm? Vi söker en servicetekniker som vill ha friheten att styra sina egna projekt och samtidigt vara en central del av företagets tillväxt.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en tjänst på ett företag där du får vara med och påverka både din och företagets utveckling. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta för att förbättra och expandera service och reservdelsavtalen med befintliga kunder. Vi erbjuder dig: * Marknadsmässig hög lön * Utvecklingsmöjligheter * Flexibilitet * Ledarskap med frihet under ansvar * Bolagskultur som är tillåtande och korta beslutsvägar

Vem söker vi?
Vi söker dig som har god teknisk förståelse. Du har en teknisk utbildning på gymnasiet eller dylikt samt att du arbetat ett par år med mekanik, pneumatik och/eller el. Har du erfarenhet av att arbeta med styr och regler är detta meriterande. För att lyckas i rollen krävs det att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt att du har god datavana. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi ser att det krävs stor flexibilitet då resor i tjänsten kommer att förekomma. Du är självgående och tar stort eget ansvar. Det krävs att du är kundorienterad, tillmötesgående och har lätt för att samarbeta med både kollegor och leverantörer.

Vad innebär rollen?
I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med att förbättra och utveckla serviceavtal och reservdelsavdelningen samtidigt som du utför installationer, service, underhåll och reparationer av företagets maskiner ute hos företagets kunder. Företaget arbetar med pumpar och maskinkomponenter och leverera maskiner till företag i Sverige, Norden och ibland delar av Europa. Du blir en nyckelspelare hos företaget och kommer med din kompetens och driv att ha möjlighet att utveckla företaget framåt. En del av arbetet blir att utbilda kunder i användandet av maskiner och hur de ska arbeta med dem för bästa resultat. Du kommer också att själv åka på utbildningar hos leverantörer till företaget. Tjänsten är omväxlande och ingen dag blir den andra lik. Arbetstider är måndag till fredag 8-16:30, med utrymme till flex. Företaget är placerat i Vallentuna och du kommer att utgå från kontoret.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt. 2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. 2Complete är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren