Hoppa till innehåll

Teamledare inom Operations till 1KOMMA5°

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

1KOMMA5 satsar på energismarta lösningar såsom solceller, laddboxar och ellagring samt energistyrsystemet Heartbeat. Företaget grundades 2021 och har idag över 2200 anställda på över 75 olika platser i Norden, Europa och Australien. 1KOMMA5 siktar på att bli marknadsledande i Europa med en försäljning på över 100 miljarder SEK per år senast 2030.Tillsammans har vi redan installerat över 20 000 anläggningar i Norden.

Om rollen:

Som Teamledare tillhör du vår Operations Backoffice-avdelning där du kommer du att vara en nyckelperson för att säkerställa en hög servicenivå och kundnöjdhet, samt säkerställa att företagets riktlinjer och policyer efterlevs.

Operations Backoffice-avdelningen jobbar brett med ordergranskning, koordinering av förprojektering, elnätsadministration, proaktiv kundkommunikation, uppföljning med kund efter installation, överlämning samt uppföljning av installatör, planering av installation samt service och support.

Målet i din roll som teamledare ska agera som ett komplement till närmaste chef för gruppen. Teamledaren ska agera som en ledare och en förebild inför gruppen och agera utifrån värdeorden; Nära, lysande och bestående.

Uppdraget innefattar att utföra arbetsuppgifter som ingår i den dagliga verksamheten samt att vara gruppens första kontaktyta vid frågor, att säkerställa så att gruppen följer rutiner, att verksamheten går enligt plan mot uppsatta mål och KPIer samt att rapportera avvikelser inklusive förslag till lösning till närmaste chef. Som teamledare har du även ett viktigt uppdrag i att utveckla medlemmarna i sitt team samt vara högst aktiv i utvecklingen och implementationen av nya arbetssätt och rutiner.

Vi tror att du:

  • Har relevant arbetslivserfarenhet från en roll som Teamledare eller chef.
  • Är strukturerad och serviceminded
  • Stark förmåga att leda och motivera arbetare
  • Förmåga att hantera stressiga situationer och fatta snabba beslut
  • Arbetat inom solcellsbranschen tidigare (meriterande)
  • Är flytande i svenska med goda engelskakunskaper

START: Enligt överenskommelsePLATS: Huvudkontoret Johanneshov, StockholmOMFATTNING: 100%

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 november 2024 (165 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se