Hoppa till innehåll
Caverion Sverige AB logotyp

För Saabs räkning söker vi nu en Områdeschef - Stockholm

Publiceringsdatum
22 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
För Saabs räkning söker vi nu en Områdeschef

Caverion bygger för framtiden, därför behöver vi bli fler! Via smarta fastighetstekniska lösningar bidrar vi till hållbara resultat. Är du intresserad av att vara med i ett nytt kundavtal och vill bidra till utveckling av våra kunders fastigheter, då har vi jobbet för dig!

Caverion växer med nya uppdrag och nu har vi en ny spännande roll som Områdeschef till vår nya kund Saab med verksamhet i Stockholm. Caverion och Saab inleder i år ett avtal gällande teknisk förvaltning, drift och underhåll av fastigheter nationellt. Det är ett partnerskapsavtal som bygger på bl.a. ömsesidigt förtroende och transparens.

Vi söker nu en erfaren ledare med vana att arbeta i tekniska miljöer, både med underställda chefer och specialister. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp som är nationellt ansvarig för vår kunds fastighetsbestånd. Du kommer vara en nyckelperson med personalansvar. I och med att vårt team sitter runt om i Sverige ingår resor i tjänsten.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Områdeschef kommer du att ha övergripande kundansvar och avtalsansvar inom ditt ansvarsområde och ditt distrikt. Där kommer du tillsammans med ditt team säkerställa enhetliga leveranser inom beståndet i syfte att uppnå avtalade målsättningar internt och externt.

Ditt arbete innebär förbättringar kopplade till hållbarhet, underhåll och kostnadseffektivitet. Du deltar i taktiska forum. Du driver kundmöten och är också närvarande lokalt inom din region.

I rollen ingår även:
 • Vara ett stöd till de operativa enheterna på anläggningarna så att vi förmår att driva utvecklingsinitiativ och effektivisera underhållet.
 • Driva fastighetsförvaltningen i området ständigt framåt, vara innovativ med kund för ständigt bättre resultat och kontroll genom lokal närvaro inom ansvarsområdet.
 • Arbeta i nära samarbete med Driftsamordnare inom ditt ansvarsområde samt övriga tvärfunktionella specialister.
 • Ansvar för administrativt arbete, så som myndighetskontroller, garantibevakning, rapporter och dokumentation, samt teknisk genomförande.
 • Rapportering, uppföljning och analys internt och externt.
 • Engagera och motivera medarbetare och underleverantörer.
 • Ansvara för beståndsövergripande upphandlingar och uppföljning av underleverantörers efterlevnad.

För den här tjänsten behöver du ha följande bakgrund:
 • Vi ser att Du har en gedigen arbetslivserfarenhet av liknande roll och bransch där du arbetat med drift- och underhållsplanering, budgetering, projektsamordning samt systematiskt förbättringsarbete på ledningsnivå.
 • Vi vill att du har en eftergymnasial utbildning inom fastighet, teknik eller motsvarande.
 • Vidare ser vi att du har dokumenterad erfarenhet av ledarroller med goda kunskaper i fastighetsekonomi och fastighetsteknik samt ABFF eller liknande entreprenadavtal. Du är kunnig i Officepaketet och van att arbeta och rapportera i olika system, t ex SAP.
 • För att lyckas i rollen ser vi att du har god förmåga att bygga förtroendeingivande relationer och drivs av goda samarbeten med kund och kollegor. Du är ansvarstagande och har mycket god förmåga att organisera ditt arbete samt trivs med analysarbete och rapporteringar.
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2 500 medarbetar och vi finns på 70 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City.

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mia Olsson tel. 070-237 14 13 alt. mail maria.olsson@caverion.com.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/ bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast 23 juni 2024. OBS! Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!
Caverion Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2500 medarbetar och vi finns på 71 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City