Hoppa till innehåll
Beijer Byggmaterial AB logotyp

Företagssäljare Beijer Stenungsund

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du en gedigen säljerfarenhet och är på jakt efter din nya utmaning inom byggmaterial? Drivs du av att ha en aktiv vardag med möjlighet till stor frihet? Beijer Stenungsund söker nu en dig att komplettera vårt vassa säljteam med! Ansök i dag och Bygg Beijer med oss!

Beijer erbjuder

Som företagssäljare erbjuds du en roll med frihet under ansvar. Här får du möjligheten att arbeta med relationsskapande på heltid! Dessutom blir du en del av ett starkt, engagerat säljteam som tillsammans driver Beijer till nya framgångar. I rollen som företagssäljare fyller du en viktig funktion genom att ständigt effektivisera byggprocesserna för våra kunder.

Dina huvudsakliga uppgifter

 • Aktivitetsbaserad försäljning och utveckling inom din kundkorg
 • Proaktiv försäljning och kontinuerligt genomföra marknadsanalyser av nya affärsmöjligheter
 • Rådgivning i byggteknik och byggnadsprocessen
 • Offert- och orderhantering
 • Proaktiv försäljning och kontinuerligt genomföra marknadsanalyser av nya affärsmöjligheter
 • Teckna avtal
 • Systemarbete i diverse digitala system/verktyg

Vem söker vi?

Som företagssäljare ingår du i ett säljteam lett utav en säljchef. Tillsammans är vårt uppdrag att arbeta relationsinriktat och utveckla den lokala försäljningen mot våra proffsskunder.

För att lyckas i rollen tror vi på ett starkt driv, ett lösningsorienterat sinne samt en proaktivitet i ditt dagliga arbete. Vidare trivs du i ett företag med ett starkt centralt stöd i kombination med ett lokalt självständigt entreprenörskap. Kunskap och erfarenhet inom bygghandelsförsäljning är vital för att lyckas i rollen som företagssäljare. Vi behöver kunna besvara våra företagskunders frågor.

Krav för tjänsten:

 • Tidigare erfarenhet av försäljning av eller kunskap inom byggmaterial
 • God systemvana
 • Gedigen säljerfarenhet
 • Körkort


Meriterande

 • Systemkunskaper i Trygg

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till säljchef och blir en del av ett härligt, passionerat säljteam.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.


Nästa steg
För frågor om tjänst eller process, kontakta Therese Örstig Beijer Byggmaterial,

Therese.orstig@beijerbygg.se.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid med placeringsort Stenungsund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Beijer Byggmaterial AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.