Hoppa till innehåll

Livsmedelsoperatörer till Orkla i Kungshamn

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

LIVSMEDELSOPERATÖRER TILL ORKLA I KUNGSHAMN

ARBETSUPPGIFTER
Som Livsmedelsoperatör kommer du arbeta med att övervaka produktion, väga, kontrollera och emballera produkter. Du arbetar med hälsa, miljö och säkerhet och medverkar till att produktionen utförs enligt gällande rutiner och regelverk. I produktionen är hygien och livsmedelssäkerhet viktig. Här kommer du att ingå i ett härligt team med andra drivna kollegor. Ni tar tillsammans stort ansvar i att se till att snabbt och noggrant leverera hög kvalitet. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du praktiskt lagd och har en god arbetsmoral samt en god känsla för kvalitet. Då du kommer att jobba tätt tillsammans med andra så ser vi gärna att du är en flexibel person som trivs med att arbeta både i team och självständigt, samt klarar av ett högt arbetstempo. Det är meriterande om du har en utbildning inom processteknik eller inom livsmedel, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare tror vi att du:

  • Kan arbeta skift
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Har körkort och tillgång till bil (om du inte bor nära arbetsplatsen)
  • Har grundläggande digital kunskap
  • Har truckkort (meriterande)

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som livsmedelsoperatör är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Orkla Foods Sverige AB i Kungshamn. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se