Hoppa till innehåll

Executive Assistant

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu söker vi vår nya Executive Assistanttill vårt affärsområde Tur, somkommer arbeta nära vår affärsområdeschef samt Turs affärsledningsgrupp. Är du en nyfiken person som trivs i en vardag med mycket varierande arbetsuppgifter? Är du en kulturbärare som känner dig hemma i en händelserik miljö där du får ta mycket eget ansvar och jobba nära verksamheten? Då kan det vara dig vi letar efter!

Vad kommer du att göra?

Som Executive Assistant på Svenska Spel Tur kommer du arbeta med att stödja vår affärsområdeschef och även ledningsgruppen i olika administrativa arbetsuppgifter. Det är en händelserik roll där det kommer vara stor variation kring dina arbetsuppgifter. Vi värdesätter att du tar egna initiativ i ditt arbete samt att du har förmågan att arbeta proaktivt för att hela tiden utveckla nya rutiner ochprocesser som förenklar ochunderlättar det administrativa arbetet inom affärsområdet.

Utöver ovan nämnda innebär rollen att du kommer ha administrativa uppgifter kopplat tillvåra internationella samarbeten där det finns möjligheter att koordinera och leda olika projekt. Du kommer dessutom planera och boka interna och externa möten och ansvara för uppgifter som till exempel; planera och genomföra större möten inom AO Tur, presentationsförberedelser, faktakoll och ansvara för andra spännande initiativ inom affärsområdet.

Är du den som kommer att göra det?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss betyder det att du är en positiv person som beskriver dig själv som strukturerad, noggrann och har hög ansvars- och servicekänsla. Du arbetar proaktivt och tycker om attsjälvständigt planera och prioritera ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga och tycker om att ha många kontakter med kollegor. Du är flexibel och driver gärna flera projekt samtidigt. Du har en positiv can-do attityd, gillar att ta dig an nya utmaningar och får saker genomförda.

Vi söker dig som har:

  • Flerårig erfarenhet av att arbeta som assistent eller liknande.
  • Erfarenhet av att stödja ledning och affärsområdes chefer.
  • Förmåga att koordinera och hantera flera projekt samtidigt.
  • Goda kunskaper i MS Office, speciellt PowerPont, SharePonit & Teams och digital kompetens.
  • Goda kommunikativa kunskaper på både svenska och engelska.

Du får gärna ha erfarenhet av eller ett stort intresse att utvecklas inom content skapande, främst bildhantering och bearbetning, både rörligt och stillbild för presentationssyfte.Vi tror också att du är en nyfiken person som tycker om att hänga med i utvecklingen av nya digitala verktyg, vill lära nytt och dela din kunskap med andra.

Vi är Svenska Spel

Svenska Spel är hela Sveriges spelbolag. Vi skapar hållbara och roliga spelupplevelser som bidrar till ett bättre Sverige. Genom spel som Triss, Stryktipset och Oddset ger vi våra fyra miljoner kunder spänning, glädje och drömmar. Våra spel är enkla och trygga och oavsett om man spelar online eller fysiskt, själv eller tillsammans med andra, så ska upplevelsen alltid vara positiv. Vi vill att fler ska spela hållbart hos oss och vår verksamhet ska bedrivas på ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvarsfullt sätt. Varje år går överskottet till statskassan. Vi är Sveriges största idrottssponsor och investerar nära 300 miljoner kronor årligen i svensk idrott. Vi är modiga, nyfikna och strävar efter enkelhet i allt vi gör samt skapar resultat tillsammans.

Är du nyfiken på våra förmåner? Då hittar du dem här: https://career.svenskaspel.se/pages/formaner

Om Tur

På Svenska Spel Tur drivs vi av att ge människor spänning, underhållning och glädje med spel som Triss, Lotto och Eurojackpot. Vi ger människors drömmar en chans och vi gör det via både digitala kanaler på webben och i mobilen, med en fysisk lott, eller kanske till och med i direktsänd tv.

Ansökan och kontaktuppgifter

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Solna. Vi gör urval och intervjuer löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Vill du veta mer om rekryteringsprocessen hittar du information här. Eller så kan du alltid kontakta vårt TA-team på teamta@svenskaspel.se.

#LI-HYBRID

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 december 2024 (151 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se