Hoppa till innehåll

Servicetekniker inom industriell vattenbehandling

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Publiceringsdatum
27 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Guldager Sweden är en koncern som erbjuder moderna lösningar inom industriell vattenbehandling.

Industrin ställer allt högre krav på vattenkvalitet till olika typer av processer. Vi levererar kompletta processvattenlösningar med utrustning, service och reservdelshållning – helt enligt varje kunds unika behov och krav.

Vi söker en servicetekniker med ett brinnande intresse för industriella processer och vattenbehandling. Arbetet kräver både teknisk kompetens och en förmåga att bygga goda kundrelationer, då du kommer att ha direktkontakt med kunder och bidra till utvecklingen av våra tjänster.

ARBETSUPPGIFTER

Som servicetekniker hos oss får du under stort eget ansvar arbeta med olika typer av service och underhåll till olika typer av vattenbehandlingsanläggningar.

Du ingår i vårt serviceteam, men arbetar självständigt med planerad förebyggande underhållsservice, support och felavhjälpande service samt installation och driftsättning av anläggningar inom processvattensegmentet. Produkterna är främst baserade på jonbytesteknik, membranteknik och kemisk vattenbehandling och våra kunder finns inom bland annat läkemedelsindustrin, pappers- och massaindustrin och kraft- och värmeindustrin, vilket ger dig chansen att utveckla och bredda din tekniska kompetens.

Du kommer även att vara en viktig del i vår säljprocess, där du bidrar till att utveckla våra kundrelationer genom att erbjuda lösningar och tjänster som möter kundernas behov. Rollen innefattar också administration och dokumentation av utförda uppdrag.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som har

  • Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande yrkeserfarenhet inom industriell vattenbehandling, processvattenanläggningar eller kemisk vattenbehandling, tex från pappers- och massaindustrin, läkemedelsindustrin eller kraft- och värmeindustrin, alternativt från servicebolag med inriktning mot dessa områden.

  • Några års erfarenhet som servicetekniker eller av industriellt maskinunderhåll.

  • Viss erfarenhet av in- och urkoppling av elektriska komponenter samt arbete med instrument och styrsystem.

  • God datorvana och förmåga att hantera relevanta program (Office, CRM och arbetsorderhantering).

  • B-körkort

Det är meriterande om du också har

  • El-kompetens, gärna med elbehörighet.

  • Kompetens inom styr- och reglerteknik.

  • BE-körkort.

Vi tror att du som person är

  • Socialt kompetent och har förmåga att bemöta kunder på ett professionellt och lyhört sätt, för att säkerställa långsiktiga kundrelationer

  • Duktig på att samarbete och har ett strukturerat arbetssätt med viss administrativ förmåga, för att kunna säkerställa kvalitet i arbetet

  • Villig att lära dig nya saker och anpassa dig till nya arbetssätt.

  • Initiativrik och driven, för att snabbt kunna lösa oförutsedda tekniska utmaningar

Du pratar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska.

ÖVRIG INFORMATION

Tjänsten utgår från Solna och innebär resor främst inom Mellansverige, med ca 20 övernattningar per år. Efter upplärning kommer du också ha beredskap var femte vecka, med fokus på telefonsupport och eventuella utryckningar nästkommande dag. Ungefär 90% av alla uppdrag är planerade arbeten.

För mer information om rollen och Guldager, kontakta Andreas Eriksson, aer@guldager.com

Ansök via länken senast den 15 september, 2024.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se