Hoppa till innehåll
Ambea logotyp

Praktik på Lära inom e-pedagogik och mediaproduktion

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Ambea Sverige AB
Telefon
Ansök nu
Tycker du att det är spännande med e-pedagogik, design och utveckling? Intresserar du dig kanske för ljud- och filmproduktion? Är du kreativ och tycker om att lära dig? Då kan en praktik på Lära vara något för dig!

Om praktiken
Nu söker vi praktikanter till Läras kontor i Solna för höstterminen 2024 med fokus på e-learning, utveckling och design.

Under din praktik hos oss kommer du att få prova på att arbeta med olika typer av arbetsuppgifter som ingår i rollen som utbildningsdesigner på Lära. Det kan handla om att arbeta med bland annat:
  • våra e-learningproduktioner (webbutbildning, podcast, film),
  • att göra research- och skriva manus till våra utbildningar,
  • att producera film, ljud och bild,
  • att ta fram grafiskt material, eller
  • att utveckla befintliga utbildningar.
Vi jobbar med en rad av olika metoder, verktyg och lösningar hos oss på Lära, men vi anpassar din praktik efter vad du kan och vill lära dig mer om!

Om dig
Du studerar en eftergymnasial utbildning inom förslagsvis pedagogik, interaktionsdesign, IT, visuell kommunikation, filmproduktion, grafisk design/formgivning eller motsvarande och har möjlighet att göra praktik inom din utbildning. Du tycker om att arbeta med utveckling och är van vid att arbeta i olika IT-system. Du bör ha god organisationsförmåga och bör tycka om att arbeta kreativt. Du har också ett öga för kvalitet och design. Som person är du prestigelös och nyfiken. Du pratar och skriver svenska flytande, men det ses som meriterande om du kan flera språk.

Önskvärt och/eller meriterande i övrigt
Meriterande med tidigare erfarenhet av att jobba med projektledning, design eller utveckling. Erfarenhet från serviceyrken är meriterande.

Om Lära
Lära är ett av Sveriges ledande företag inom utbildning och kompetenshöjande insatser inom socialt arbete, omsorg, skola och behandling. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.

Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar som kan genomföras på plats eller online. Vi utför även skräddarsydda lösningar efter våra kunders behov. Under din praktik tillhör du teamet som arbetar med webbutbildning, produktion och utveckling.

Lära är en del av koncernen Ambea som har 31.000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Vi sitter i moderna lokaler i Arenastaden i Solna.

Förutsättningar
  • Du studerar vid en högskola/universitet, alternativt på yrkeshögskola, och har praktik/LIA inom din utbildning
  • Du är tillgänglig under hela praktikperioden motsvarande 16-20 veckor (beroende på överenskommelse). Perioden avser september 2024-januari 2025.
  • Du kan vara på plats på vårt kontor i Solna ett par dagar i veckan.
Ambea logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ambea är Skandinaviens kunskapsledande omsorgsföretag. Vi verkar genom varumärkena Nytida, Vardaga, Stendi, Altiden och Klara, och bedriver utbildningsverksamhet inom Lära. Genomgående i våra verksamheter erbjuder vi boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Vi har cirka 31
000 medarbetare på drygt 950 enheter i Sverige, Norge och Danmark. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. www.ambea.se