Hoppa till innehåll
Ada Digital logotyp

Konsultchef IT till Ada Digital

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Som Konsultchef hos Ada Digital i Stockholm påverkar och bygger du vår nya konsultaffär / interimsaffär inom IT!

Är det dags för något nytt? Hos oss på Ada Digital är det mycket som händer och vi kommer ta emot dig med öppna armar! Som Konsultchef i Stockholm jobbar du tight ihop med dina kollegor i ett snabbrörligt och entreprenöriellt klimat. Du blir en nyckelspelare vad gäller att bygga upp vår nyetablerade interimskonsultaffär inom IT med fokus på förändringsledning, AI och ny teknik. Varmt välkommen till oss på Ada Digital!

Vi erbjuder dig

Vi kan erbjuda dig att vara en del av ett värderingsstyrt bolag som utmanar gamla sanningar och gör saker på nya sätt för att möta de kompetensbehov som finns nu och i framtiden. Och det är uppskattat, sedan starten 2018 har vi vuxit varje år och hjälper idag många av Sveriges största företag och organisationer med rekrytering, upskillingprogram och interimskonsulter.

Hos oss får du:
  • Jobba med spännande kunder
  • Bli en del av ett härligt team med stark sammanhållning
  • Handlingsfrihet och möjlighet att påverka nya affärsinitiativ
  • Ligga i framkant vad gäller AI, både i våra arbetsprocesser men också i våra kunders kompetensbehov
Det här gör du hos oss

Som Konsultchef hos oss arbetar du initialt med både vår konsult- och rekryteringsaffär men ditt största fokus är interimskonsultaffären. Du kommer:
  • Jobba tätt ihop med Affärsansvarig för konsult- och interimsaffären. Vi vågar lova att det är en mycket uppskattad och härlig person att bygga affären vidare med
  • Ha en säljande roll där du jobbar med bearbetning av nya och befintliga kunder, lyssnar in deras behov för att sedan föreslå konsultlösningar
  • Matcha och kvalitetssäkra konsulter utifrån kundens behov
  • Följa upp konsult- och kundnöjdhet under pågående uppdrag
  • Vara involverad i olika projekt kopplat till vår konsultaffär
Ditt team och arbetsplats

Du blir en del av Ada Digital. Vi är ett gäng som idag består av 12 personer. Vi sitter i fräscha lokaler precis vid Mall of Scandinavia och har stort samarbete med vårt moderbolag TNG där vi har våra kollegor inom marknadsföring, ekonomi, HR och storkundsförsäljning. Du blir en del av ett säljande team som består av rekryterare och konsultchefer som jobbar tight ihop med leveransteamet. Målet är att forma ett eget team för enbart konsultaffären men under uppbyggnaden jobbar vi tätt ihop med rekryteringsteamet för att få synergier och hjälpa varandra. Vi värnar verkligen om vår kultur och sammanhållning men även livspusslet och därför arbetar vi hybrid (minst 50% av arbetstiden på kontoret).

Mer om dig

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av konsultaffären inom IT då vi nu bygger upp den här delen av verksamheten vid sidan av en redan etablerad rekryteringsaffär. Kanske är du idag anställd i en större organisation och längtar efter den energi, handlingsfrihet och entreprenörskap som vi på Ada Digital kan erbjuda. Du har hög affärsmässighet, vågar tänka utanför boxen och är öppen för förändring och ny teknik. För oss är alla dessa egenskaper extra viktiga i en värld då förändringstakten är hög och vi skräddarsyr våra lösningar efter kundens behov.

Hos oss får alla en intervju!
För att ge dig en rättvis bedömning kommer vi direkt efter inskickad ansökan att dels anonymisera dina personuppgifter, dels bjuda in till en intervju med vår AI-avatar Tengai. Först därefter kommer vi göra ett första urval.

Varmt välkommen med din ansökan!

Så här får vi kontakt

På Ada Digital strävar vi efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Och vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Ada Digital logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ada Digital är den självklara partnern för digital kompetensförsörjning på kort- och lång sikt, i en föränderlig omvärld. Vi erbjuder rekrytering, konsultlösningar och upskillingprogram inom IT för modiga organisationer som vill ligga i framkant. Vår förebild är Pippi Långstrump som utmanade normen och tillförde nya perspektiv. Vi tog vårt namn efter Ada Lovelace, världens första programmare som var tvärvetenskaplig och utmanande i sin tid.

Som dotterbolag till TNG är vi en del av koncernen Key People Group som består av 8 innovativa bolag inom HR/ HR Tech. Välkommen att bli en av oss!