Hoppa till innehåll
Rentokil logotyp

Bolagsjurist/Governance Manager i Nomor Försäkring

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du göra stor skillnad i ett litet försäkringsbolag? Trivs du med att arbeta med helheten, från ax till limpa? Vi söker dig med bakgrund inom regulatoriska frågor i försäkringsbranschen som vill vara med och utveckla bolaget tillsammans med oss.


Om Rentokil och Nomor Försäkring

Rentokil är ett av Sveriges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. I Sverige finns koncernen representerad från Boden i norr till Malmö i söder. Rentokil är globalt en del av Rentokil Initial - världens största bolag inom skadedjurskontroll med huvudkontor i England. Rentokils vision är att uppfattas som det mest omtyckta och respekterade serviceföretaget i världen. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Vi jobbar efter våra fyra värdeord, service, relationer, teamwork och ansvar.

Nomor Försäkring AB är sedan 2021 den svenska Rentokil-verksamhetens riskbärare med koncession hos Finansinspektionen. Den huvudsakliga verksamheten är skadedjursförsäkringar för fastighetsbolag, kommuner och försäkringsgivare inom segmenten villa-, fritidshus- och flerbostadshus.

Nomor Försäkring AB är en liten organisation och rollen som Bolagsjurist/Governance Manager är både tongivande och viktig. Merparten av skaderegleringen för slutkunderna sker genom systerbolaget Nomor (Rentokil) AB med sina ca 350 anställda. De två bolagen samarbetar tätt och har gemensamt huvudkontor i nybyggda lokaler i Sollentuna.

Den viktigaste framgångsfaktorn för oss är våra medarbetare. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team!

Vad vi erbjuder dig
    • Ett kompetent och trevligt gäng kollegor att arbeta med
    • Stor frihet under ansvar och möjlighet att påverka ditt arbete
    • En internationell organisation
    • Hybridkontor med möjlighet att arbeta hemifrån två dagar i veckan
    • Kollektivavtal, som inkluderar bra pensionsplaner, föräldralön och försäkringar
    • Årligt friskvårdsbidrag
    • Företagsrabatter på SATS och Fitness24Seven

Beskrivning av tjänsten


Vi söker en Bolagsjurist/Governance Manager för Nomor Försäkring AB. Arbetet handlar främst om att vidareutveckla och driva de regulatoriska frågorna inom bolaget. Till din hjälp har du både kollegor och extern expertis som du avropar i mer avancerade frågor. Du kommer ha en viktig roll i vårt företagsstyrningssystem och samverka med våra centrala funktioner. Du kan ta del av beskrivningen av vårt företagsstyrningssystem i vår senaste SFCR-rapport som finns publicerad på vår hemsida.

Tjänsten är direkt underställd VD som du samarbetar med i dagliga frågor.

Verksamheten sker normalt på dagtid, vardagar. Tjänsten är en tillsvidareanställning men möjlighet till andra anställningsformer finns.


Din profil


Du är kommunikativ, drivande, serviceinriktad och lösningsorienterad. Det är viktigt att du är strukturerad och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du bör känna dig bekväm med engelska språket samt ha god datavana, särskilt i Microsoft Office-paketet. Du har en hög grad av självledarskap och driver självständigt arbetet framåt.

Vi ser gärna en sökande som har juridikexamen med erfarenhet från governance-frågor inom försäkring. Du ser möjligheter att utvecklas i bolaget och med tiden blir du en viktig hörnsten i ett effektivt och välskött litet försäkringsbolag.

Meriterande är vana av kundkontakt på olika nivåer vilket skapar god förståelse för servicen och löftet till våra kunder och försäkringstagare.


Ansökan


Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan tillsättas omgående eller efter överenskommelse.

Vi genomför först en intervju via telefon. Om vi vill veta mer om dig så kommer vi att genomföra en fysisk intervju. Innan anställning genomför vi bakgrundskontroller och kontaktar referenser.

Välkommen med din ansökan!

Behandling av personuppgifter

När du söker tjänsten innebär det att vi kommer behandla dina personuppgifter. Läs gärna mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på vår hemsida.
Rentokil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om Rentokil

Vi är ett av Sveriges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. I Sverige finns vi representerade från Boden i norr till Malmö i söder. Rentokil ingår i Rentokil Initial koncernen- världens största bolag inom skadedjurskontroll med huvudkontor i England. Rentokils vision är att uppfattas som det mest omtyckta och respekterade serviceföretaget i världen. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Vi jobbar efter våra fyra värderord, service, relationer, teamwork och ansvar. Den viktigaste framgångsfaktorn för oss är våra medarbetare. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team! h engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team!