Hoppa till innehåll

slipare

Publiceringsdatum
14 mars 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Är du redo att spela en avgörande roll i utvecklingen av framtidens marina transporter?

Vår kund är en ledande innovatör inom skapandet av en grönare framtid, och står i spetsen för utvecklingen av elektriska båtar och fartyg. Deras teknologiska framsteg inom avancerade sensorer, datorsystem och hydrofoils har möjliggjort att deras farkoster "flyger" över vattnet, vilket revolutionerar hastigheten och räckvidden på våra sjöar och hav.

Vi söker nu skickliga bygg- och industriarbetare med särskild erfarenhet inom slipning för att förstärka vårt team.

Som en nyckelspelare i detta framåtblickande team kommer du att ha en direkt inverkan på framtidens marina transportteknik. Kunden erbjuder en stimulerande arbetsmiljö fylld av dynamik där du får möjlighet att arbeta med den senaste teknologin och vara en del av ett engagerat team som delar din passion för hållbar utveckling och nyskapande lösningar.

Ansvarsområden

I denna roll kommer du att:


  • Slipningsprocesser: Utföra noggrann slipning av kolfiberytor för att förbereda dem för ytterligare behandling, såsom grundfärgning och fyllning.
  • Maskering: Applicera skyddande maskering på olika kolfiberdelar för att säkerställa precision under målningsprocessen.
  • Målning: Påföra grundfärg på kolfiberdelar med hjälp av rulle, vilket kräver noggrannhet för att uppnå optimal ytkvalitet.
  • Utrustningsunderhåll: Sköta och underhålla teknisk utrustning för att säkerställa dess funktionalitet och driftsäkerhet.
  • Säkerhetsförfaranden: Strikt följa företagets säkerhetsprotokoll och riktlinjer för att upprätthålla en säker arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Krav:


  • Teknisk skicklighet: Du ska kunna hantera handhållna slipmaskiner säkert för att bearbeta avancerade material såsom kolfiber.
  • Språkkompetens: Du bör kunna kommunicera effektivt på engelska. Kunskap i svenska är mycket fördelaktigt för smidig kommunikation inom teamet.
  • Fysisk förmåga: Du behöver kunna arbeta i miljöer exponerade för damm och kemikalier samt upprätthålla en hög arbetsstandard under fysiskt krävande förhållanden.
  • Styrka och uthållighet: Du måste ha förmågan att stå och utföra fysiska arbetsuppgifter under längre perioder.


Meriterande:


  • Skyddserfarenhet: Erfarenhet av att arbeta i miljöer där strikt användning av personlig skyddsutrustning såsom masker och skyddsdräkter krävs.

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (63 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se