Hoppa till innehåll
Sugbilar Sverige AB logotyp

Vi växer samt expanderar och behöver nu förstärkning!

Publiceringsdatum
18 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi växer samt expanderar och behöver därför förstärkning, vi söker en person på heltid samt även en person som kan jobba på kvällar och helger på deltid.

Har du C-körkort och YKB samtidigt som du trivs med att träffa kunder i din vardag? Då är det kanske dig vi söker!

Nu söker vi en person som är självgående till vårt företag i Södertälje som bedriver service till annläggningsföretag, fastighetsföretag, riv- och byggföretag samt industrisanering.

Arbetsuppgifterna består av vakuumsugning, grävsugning och materialblåsning. Du behöver ha C-körkort och YKB. Arbetet innebär frihet under ansvar. Kvällar, helger och oregelbundna tider kan förekomma. Du har lätt att på ett trevligt sätt komunicera med kunder och leverantörer.

Vissa moment i arbetet kan vara fysiskt krävande med arbetsmoment i trånga utrymmen som på vindar och krypgrunder.

Meriterande:
  • E-körkort
Vi har även behov av extra personal på kväll- och helgarbete per timme som kan jobba deltid, tveka inte fråga mer om tjänsten och skicka en ansökan till oss,

Gå gärna in och titta på vår hemsida för mer info om vårt företag.

Varmt välkommen att aasnöka genom att sända in ditt CV till jobb@sugbilar.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Sugbilar Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 maj 2024 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sugbilar drivs med genuint engagemang och erfarenhet. Med stor noggrannhet och med fokus på nöjda kunder utför vi våra uppdrag. Vi utför arbeten över hela Sverige med säte i södra Stockholm.

Vi arbetar med specialbyggda lastbilar och utför arbeten där andra tex grävmaskiner inte kommer åt och är därför ofta effektivare mot att tex istället använda en kranbil.

Vi erbjuder gott samarbete och god service till anläggningsföretag rivningsföretag, byggföretag, underhållsföretag, industrier, försäkringsbolag, fastighetsförvaltning samt saneringsföretag.