Hoppa till innehåll

Business Controller till Scania DX, Transmissionsbearbetning

Publiceringsdatum
30 april 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar

Scanias Transmissionsbearbetning (DX) har för närvarande över 900 anställda och producerar transmissionsartiklar för växellådor och axlar. För oss är hållbarhet mycket viktigt, både när det gäller arbetet med framtida elektrifierade drivlinor och som en attraktiv arbetsgivare. Vi har många spännande projekt pågående inom E-mobilitet och digitalisering. Mångfald, jämställdhet och inkludering är också högt prioriterade hos oss.

Är du redo för en ny spännande och utvecklande uppgift?

Vi söker en entusiastisk och ambitiös person, som verkligen trivs med verksamhetsnära controlling för att bli en del av vårt ekonomiteam. Du bidrar med din energi till vår förändringsresa och har öga för effektiviseringar av metoder och arbetssätt.

Dina ansvarsområden inkluderar finansiell planering och leverans av ekonomi- processer tillsammans med dina kollegor i ekonomiteamet. Detta innefattar bokslut, prognostisering, månatlig finansiell rapportering och uppföljning. Du arbetar nära verksamheten och stödjer dem med din kunskap och nyfikenhet, samt utmanar aktiviteter och/eller resultat.

Är detta du?

  • Du är utbildad civilekonom, eller motsvarande
  • Du har 3-5 års erfarenhet av liknande uppdrag
  • Du har utmärkta Excel-kunskaper
  • Du har goda kommunikationsfärdigheter och kan uttrycka dig tydligt och pedagogiskt
  • Du är en stark lagspelare och har förmågan att bygga och hantera viktiga relationer
  • Du har nya idéer för att utveckla och förbättra våra processer. Förändring är en naturlig del av ditt dagliga arbete.
  • Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Tidigare erfarenhet av tillverkningsindustrin är meriterande

Vi erbjuder dig:

Som anställd på Scania erbjuder vi, förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö, andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension och flexibel arbetstid. Vi tillämpar även en flexibel kontorsmiljö med möjlighet till att arbeta hemifrån.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och utbildningsbevis. Vänligen ansök via scania.com. Löpande urval och intervjuer kommer ske under ansökningsperioden. Vi använder logik- och personlighetstester i vår urvalsprocess och en bakgrundskontroll och verksamhetssyddintervju kan komma att genomföras för denna position. Ansökningstiden är öppen fram till 2024-05-12.

Behöver du mer information?

Om du vill veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef, Isabelle Runfeldt, på isabelle.runfeldt@scania.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se