Hoppa till innehåll

IT supporttekniker

Publiceringsdatum
23 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Recruitbyme är ett företag som hjälper våra kunder inom områdena; rekrytering, bemanning och utbildning, vi finns med huvudkontor i trivsamma lokaler på Teknikparken i Gävle och arbetar med uppdrag över hela landet. Bolaget startades 2021 av Mats Andersson, som har över 20 års erfarenhet inom ovanstående områden.

Klimatsmart

När det gäller att arbeta med hållbarhet, så tar ansvar vi för att minska ner den globala uppvärmningen, vilket innebär att vi använder klimatsmarta transport resor för minska ner vårt klimatavtryck, samt att vi ser till att alla våra möten sker digitalt, vi arbetar mot dom globala målen 3,5,8,13 och 16.

Inkludering

Recruitbyme arbetar också med inkludering i alla våra tillsättningar och ser människans unika kärnkompetens bakom CV.et Vi kallar det helt enkelt för kompetensfokuserad inkludering, som inte tar hänsyn till aspekter såsom ålder, kön, etnisk härkomst eller sexuell orientering.

Om anställningen
För det här uppdraget kommer du att bli uthyrd via Recruitbyme till vår samarbetspartner och dess slutkund. Vilket innebär att du bli anställd av oss och vi tar hela arbetsgivaransvaret.

Till ett uppdrag i Södertälje söker vi nu supportekniker

Uppdraget innebär utbyte av klienter på plats hus kunden. Det innebär administration av arbetet, kontakt med användare, tekniskt förberedande av nya klienter.  

Arbetstider 8-16:45 vardagar, kan även förekomma arbete på kvällar och helger, även tidigare morgon.

För att bli framgångsrik i rollen krävs att du alltid har service i fokus, mot kund och kollegor samt har en hög kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Har en vilja att ta ansvar för de arbetsuppgifter som du handhar. Tjänsten kräver också att du är flexibel, har lätt att samarbeta och är van vid att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo.

Krav:

  • Minst 5 års erfarenhet av att testa klientbaserade system.
  • Utbildning motsvarande kandidatexamen eller motsvarande förvärvad genom arbetslivserfarenhet inom området.
  • Service i fokus
  • Hög kommunikativ förmåga i både tal och skrift
  • Ansvar för dina arbetsuppgifter
  • Van vid att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo


Tidsperiod: September - december

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se