Hoppa till innehåll

Teknisk utbildare till Volkswagen Group Sverige

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu söker vi en engagerad teknisk utbildare till Volkswagen Group i Södertälje. Ta chansen och sök idag!

Är du engagerad och resultatinriktad person som brinner för att leverera högkvalitativa utbildningar och vill vara med och utveckla vårt utbildningskoncept? Om du har erfarenhet som Fordonstekniker, är utåtriktad och strukturerad, då kan detta vara den perfekta rollen för dig!

Detta är en direktrekrytering och du blir anställd hos Volkswagen Group

Om tjänsten

I rollen som Utbildare på VGS Training Academy arbetar du med att utveckla våra auktoriserade återförsäljare och servicepartners till att bli framgångsrika i olika befattningar och roller inom området Servicemarknad. Hos oss genomför du utbildningsaktiviteter utifrån fabrikskrav men har också en aktiv roll i att skapa och utveckla pedagogiskt material.

Huvudfokus är att utbilda våra återförsäljares och servicepartners fordonstekniker, vilket kräver intresse och kunskap för att leverera utmärkt service. Du kommer även att på uppdrag utveckla, samt genomföra interna workshops.

Kvalifikationer

För att anses kvalificerad för tjänsten ser vi gärna att du har en bakgrund som fordonstekniker, och har erfarenhet av arbete med elektriska fordon (HV). Master Technician certifieringen från våra märken inom Volkswagen, Audi, SEAT/CUPRA, SKODA och Porsche anses meriterande. Ifall du inte har den tekniska bakgrunden ser vi gärna att du besitter pedagogiska färdigheter från en roll som utbildare.

I rollen krävs även att du talar flytande svenska och känner dig bekväm i att prata och skriva på engelska.Goda kunskaper inom Office 365. Du har även körkort förmanuell växellåda.

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du är:

  • Positivt inställd till arbetet och problemlösning.
  • Driven och motiverad.
  • Ansvarsfull och pålitlig.
  • Lagspelare.

För att du ska trivas i rollen ser vi att du både vill och kan arbeta deltagarcentrerat genom att varva teori med praktiska övningar som ger effekt direkt i utbildningen. Detta ställer krav på att man är flexibel och anpassningsbar. Vi genomför läraktiviteter på plats hos oss men även utbildningar via Teams. Du har ett gott självledarskap, mycket god kommunikationsförmåga och trivs med blandade lärmiljöer - blended learning.

Tillsammans med övriga i teamet, bidrar du i förbättringsarbete och strävar efter att nå uppsatta mål. Du tycker om att skapa och underhålla relationer, lever vår värdegrund driv, integritet och hållbarhet och skapar god gemenskap.

Vi erbjuder en arbetsplats där engagemanget är högt och som vår kollega får du dela dina dagar med riktigt duktiga och härliga kollegor i en fantastisk miljö.

Ansökan

Vid frågor om tjänsten kontakta Johanna på 0738558647 eller via mail: johanna.aslan@fordonsakademin.se Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag.

Om Volkswagen Group

Volkswagen Group Sverige AB är Sveriges största bilimportör. Vi marknadsför Volkswagen Personbilar, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA, Porsche och Volkswagen Transportbilar – samtliga med starkt fäste på den svenska marknaden. I företagsgruppen ingår även dotterbolaget Europeisk Biluthyrning AB

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 november 2024 (165 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se