Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Personliga tränare till CrossFit Medis och Sickla

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du redo att ta ditt kall till nästa nivå?
Vi söker efter passionerade och dedikerade personliga tränare som delar vår passion att hjälpa människor att förändra sina liv!

På CrossFit Medis och Sickla går vi utöver gränserna och strävar efter att hjälpa våra medlemmar att nå sin fulla potential!CrossFit Medis öppnade 2014 och CrossFit Sickla öppnade 2020.

Vår vision har varit kristallklar från början.

“Att fundamentalt förbättra hälsa och livskvalitet för våra medlemmar och deras familjer”

Varje dag möjliggör vi framgång och mätbara resultat för våra kunder. Med den kompassen hjälper vi kunderna att hålla motivationen tillräckligt hög för att fortsätta resan framåt.
Till skillnad från många andra behåller vi våra kunder över lång tid och deras resultat understryker det påståendet.

Det är framför allt tre saker som gör oss unika:

1. Mätbara resultat
Vi följer upp våra kunder regelbundet och mäter deras framsteg. Vi kartlägger, åtgärdar och utvecklar om och om igen.
2. Individanpassning
Varje träningspass anpassas efter varje individs förutsättningar och förmågor. Vi känner till varje enskild kunds behov.
3. Vi investerar i relationen till kunden
Vi strävar efter att förstå våra kunder på djupet. Vi löser deras problem och hjälper dem att nå sina mål. Vi genomför individuella samtal med alla kunder regelbundet vilket gör det möjligt att kartlägga behov och skräddarsy lösningar.

Vad är en personlig tränare eller coach för oss?
Den övergripande principen för en coach är:

- Du är exemplet och inte undantaget. Var en förebild för filosofi, principer och regler.

Den största gåva vi kan ge våra kunder är regelbundenhet. En medlem måste alltid kunna lita på att du är punktlig, ger förstklassig service och coaching, levererar hemläxor, tar korrekt betalt och upprätthåller våra regler. Det oskrivna sociala kontrakt vi har med kunden blir omedelbart ogiltigt om vi bryter mot någon av dessa punkter.

Du jobbar med kunder enskilt och i små grupper. Du hjälper kunder genom att introducera nya aktiviteter samt att förändra beteenden och vanor. Genom din vägledning blir de trygga med den kosthållning, återhämtning och träning som hjälper dem att nå sina mål. Du är barnsligt förtjust i att fira deras framgång.

Vi vågar påstå att våra anläggningar är världens bästa arbetsplatser. Vi värdesätter vår personal och utbildar kontinuerligt våra tränare för att alltid vara ”top of mind”.


Personprofil
Vi letar efter dig som delar och drivs av våra grundvärderingar, professionell, utvecklingsorienterad, öppen och ärlig, lösningsfokuserad och relationsdriven. Om du är rätt person kan du nå hur långt som helst.

En av dina styrkor är att du är en fena på att planera och strukturera upp din tid för att optimera ditt schema.

Tjänsten passar dig som är flexibel, lösningsorienterad, självgående och med hög ansvarskänsla.
Som person är du utåtriktad och har en stark kommunikationsförmåga då du kommer skapa långsiktiga relationer med våra medlemmar.

För att lyckas i rollen som personlig tränare krävs vidare:

* CrossFit Level 1 Trainer eller annan relevant utbildning
* En passion för att hjälpa andra att nå sina träningsmål

Vi ser det som meriterande om du har eftergymnasiala studier men viktigast är att du har intresset, drivet och viljan att lära dig!


Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Varierade kundanpassade arbetstider vilket innebär både dagtid, kvällar och helger
Plats: Medborgarplatsen & Sickla

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Vi är specialiserade på individanpassad coaching inom livsstil, kost och träning. Vårt företag grundades med en vision att fundamentalt förbättra hälsa och livskvalitet för våra medlemmar och deras familjer. Vi har möjliggjort framgång och mätbara resultat för flera tusen nöjda kunder.

För att få en bild av Crossfit Medis & Sickla får du gärna läsa mer på, Hem - CrossFit Medis eller följa oss i sociala medier


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 juli 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.