Hoppa till innehåll
Elite Hotels logotyp

Fastighetsskötare/Vaktmästare, 50%, på Ad Astra by Elite

Publiceringsdatum
09 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm!

Under senhösten 2022 öppnade Elite Hotels of Sweden ett italienskt signatur- & destinationshotell med premiumapproach, beläget i vackra Snäckviken, 28 minuter söder om Stockholm. Snäckviken är en del av Södertälje.
Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen: allt från italienska restauranger, ett fantastiskt spa och aktiviteter så som bio och petanque. Helt enkelt ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna. Beläget i Astras före detta huvudkontor är Ad Astra by Elite en hyllning till Rivierans lyx, livsstil och matkultur. Namnet är latin och betyder "mot stjärnorna", vilket också symboliserar Elite Hotels of Swedens ambition med både hotellet och servicenivån.

Som fastighetsskötare/vaktmästare säkerställer du att våra rum och sviter, barer och restauranger, konferenslokaler, publika ytor, vårt spa och garage samt vår utemiljö alltid är i bästa skick och välfungerande ur ett tekniskt & fastighetsrelaterat perspektiv. Eventuella problem och fel behöver avhjälpas och rättas till snarast för att varken påverka gästupplevelsen eller intäkterna negativt. Lika viktigt som ett proaktivt arbete i gästytorna är även underhållsarbeten i våra Back Of House-områden med exempelvis kontor, förråd, omklädningsrum och kök.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och gärna inom just hotell, vilket dock ej är ett krav. Har du en teknisk bakgrund eller bakgrund inom el- eller VVS är det meriterande, detsamma gäller om du har utbildning inom dessa områden. Du är strukturerad och har lätt för att skapa en helhetsbild, och du vill gärna planera ditt arbete med god framförhållning. Du är intresserad av teknik och funktion, hur fastigheternas alla delar är uppbyggda och hänger ihop och du har ett intresse för att lära dig mer.

Rollen som fastighetsskötare/vaktmästare är bred och varierande, du behöver därför vara duktig på att lösa akut uppkomna situationer direkt, prioritera och tänka långsiktigt.

Du behöver vara duktig på att be om hjälp och framför allt samordna arbeten med andra delar och avdelningar i huset. Som person är du social och positiv, du är lösningsorienterad, duktig på att kommunicera och du lägger stor vikt vid samarbete kollegor emellan.

Vi söker en person som har ett eget driv och som klarar av att arbeta självständigt, men som har en förståelse för kunskapsspridning och tillgänglighet av information.

Tjänstgöring varannan helg samt även kvällstid ingår i tjänsten och är en naturlig och grundläggande del av rollen. Sysselsättningsgraden är 50%, det vill säga 20 timmar i veckan i genomsnitt.

Du rapporterar direkt till Maintenance & Security Manager Jean-Paul Abdallah, som även kan kontaktas på jean-paul.abdallah@adastrabyelite.se vid eventuella frågor.

Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader och beräknas sedan gå över till en tillsvidareanställning. Startdatumet är i maj 2024 eller enligt överenskommelse.
Elite Hotels logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 juni 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Elite Hotels affärsidé är att erbjuda en modern och effektiv serviceverksamhet i anrika hotell och restauranger av hög klass i centralt belägna svenska städer. På vissa orter i landet skall vi också erbjuda nybyggda, moderna hotell där vi skall förmedla en speciell känsla av tradition och klassisk gästgivartradition. Utöver kärnverksamheten med handhavande av övernattnings- och konferens-möjligheter för affärsresande och turister skall hotellet med restauranger, pub, och/eller nattklubb vara en mötesplats för såväl hotellgäster som lokalbefolkning.