Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Redovisningsekonom med erfarenhet sökes!

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Här finns en spännande och givande arbetsupplevelse där du kan göra verklig skillnad och påverka vår kunds framtid på ett positivt sätt. Vi söker en erfaren redovisningsekonom som kan bidra till att navigera genom den komplexa processen med att separera verksamhetsområdet till ett eget aktiebolag. Vill du vara med i den processen? Sök idag!Om tjänsten

Som redovisningsekonom kommer du att spela en central roll i att stödja vår kunds övergång till ett separat bolag. Ditt arbete kommer att omfatta en mängd olika uppgifter, där du stöttar ansvarig ekonom med löpande bokföring samt i projektet med fissionen.

Du erbjuds

  • En unik möjlighet att vara delaktig i en betydelsefull företagsövergång
  • En stimulerande arbetsmiljö med utmanande uppgifter


Kvalifikationer
  • Har kvalificerad erfarenhet av redovisning där du självständigt har arbetat med bokslut och avstämningar
  • Du har en djupgående systemvana och tidigare erfarenhet från större företag

Det är meriterande om du har

  • Kunskap om Unit4 ERP
  • Tidigare erfarenhet av fission, fusion eller bolagsförsäljningar

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Förmåga att snabbt sätta sig in i olika redovisningsfrågor och lösa eventuella differenser.
  • Noggrannhet och drivkraft i arbetet samt utmärkta kommunikationsfärdigheter.
  • Serviceinriktad och lösningsfokuserad, med en förmåga att fungera väl både som individ och som en del av ett team.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juni 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se