Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Förrådstekniker till RS Integrated Supply

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Rollen som förrådstekniker hos RS Integrated Supply passar dig som gillar ordning och struktur i en varierande roll där du får lära och växa på lång sikt. Har du en god samarbetsförmåga, känsla för service och beskriver dig som en noggrann person tror vi att du kommer att trivas!



Om tjänsten

RS Integrated Supply har i dagsläget AstraZeneca i Södertälje (Snäckviken och Gärtuna) som kund och hit söker vi en förrådstekniker som för RS Integrated Supplys räkning ansvarar för reservdelslagret på AstraZeneca. Du kommer att ingå i ett team, men förväntas arbeta självständigt, där du varvar administrativa arbetsuppgifter såsom orderhantering, inregistrering och inventering av artiklar med att packa/ta emot varor och utföra viss fysiskt arbete. Arbetet sker i affärssystemet SAP.

För att lyckas i rollen behöver du vara en person som gillar att ta egna initiativ och ständigt strävar efter förbättring. Du ser förändring som en möjlighet och drivs av att hitta smarta och kreativa lösningar som kan utveckla verksamheten. Som person har du ett starkt driv och en naturlig förmåga att få saker att hända snabbt och effektivt, utan att tumma på kvalitén. Du väntar inte på att någon annan ska ta tag i saker, utan tar ledningen och ser varje utmaning som en chans att förbättra både verksamheten, dina kollegor och dig själv.

Du erbjuds

  • Kollektivavtal samt goda förmåner
  • Gedigen introduktion: Du får en ordentlig introduktion och stöd för att lyckas i din roll
  • Ett team med högt i tak: Arbeta i ett engagerat team där dina idéer och initiativ värderas högt

Såhär beskriver en framtida kollega tjänsten:

"Det bästa i mitt arbete är att det är så varierande, att jag får utvecklas och att det är go stämning i gruppen. Vi arbetar stationsvis där jag har fått lära mig nya stationer längs vägen och där jag nu efter 3 år har fått en mycket större förståelse för hur allting hänger ihop och det är häftigt!"



Kvalifikationer
  • Har en avslutad gymnasial utbildning
  • Har tidigare erfarenhet från en roll där du arbetat med service, företrädesvis butik eller liknande
  • Har god datorvana, kunskaper i affärssystemet SAP ses som starkt meriterande
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Många leverantörer är internationella och RS Integrated Supply är ett bolag med huvudkontor i England
  • Vi blir extra intresserade om du har truckkort
    Övrig information:
  • Arbetstider: 07:00-16:00
  • Plats: Södertälje. Arbetet alterneras mellan Snäckviken & Gärtuna.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Rekryteringsprocessen omfattas även av ett alkohol- och drogtest.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se