Hoppa till innehåll

Lärare i Moderna Språk Spanska till Söderköpings Waldorfskola

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Söderköpings Waldorfskola är en en-parallellig friskola som funnits sedan 1985. Vi drivs som en icke vinstdrivande stiftelse. Vi har ca 160 elever i åk. f-9 och driver också förskola och fritidshem. Skolan ligger ca 10 min utanför stadskärnan i ett naturskönt område. Hos oss är det högt tak och vi arbetar medvetet med att vara en skola där man känner sig trygg och får den stimulans man behöver.


Till höstterminen 2024 söker vi nu efter en ny kollega i ämnet moderna språk – spanska. Hos oss presenteras ämnet moderna språk redan i klass 4 på ett lekfullt och lustbetonat sätt för sedan byggas på med kommunikation, hör- och läsförståelse och grammatik utifrån läroplanen.


Du är en utbildad och erfaren lärare som trivs i en miljö där alla drar åt samma håll. Du är en självklar ledare och förmår att ha sunda relationer med elever och kollegor. Du är utbildad i, eller intresserad av, waldorfpedagogik. Hos oss arbetar du i ett sammansvetsat och flexibelt lärarlag. Du planerar och genomför lektioner i moderna språk, spanska, för årskurserna 4-9 samt deltar i andra aktiviteter tillsammans med elever och kollegor. Att delta i veckokonferenser, rastvaktande och pedagogiska måltider är något alla lärare hos oss gör – det skapar goda relationer mellan såväl lärare och elever som mellan kollegor.

Waldorfpedagogiken bygger på lärarledd undervisning och är tematiskt uppbyggd. Det innebär att du dels kommer att ha löpande veckotimmar men att det också kan förekomma temablock som ger möjligheter till fördjupning och undervisning som är fenomenologisk.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se