Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Site & Service Manager till Metso i Smedjebacken

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Metsos viktigaste kundsegment är ballastproduktion, mineralbearbetning och metallförädling. Vi erbjuder tekniker och tjänster som minskar förbrukningen av energi och vatten genom att öka processeffektvitet, återvinningen och nybearbetningen av anrikningssand och avfall. Vårt omfattande erbjudande för hela anläggningen, från utrustning till ett stort utbud av tjänster, hjälper våra kunder att förbättra sin vinst och minska sina driftskostnader och risker. Vår FoU och innovationskraft är stabil, och vi letar kontinuerligt efter nya sätt att introducera innovationer till kundernas fördel.

Besök gärna www.metso.com för att läsa mer om verksamheten.

Dina arbetsuppgifter
Som Site & Service Manager hos Metso kommer du att vara en nyckelperson för att leda siten och servicearbetet i Södra Sverige. Dina ansvarsområden inkluderar att implementera och utveckla verksamheten, säkerställa att allt arbete utförs enligt de säkerhets- och miljöpolicys som finns samt aktivt deltagande i att bygga och bibehålla goda relationer med kunder, såväl nya som befintliga. Du har även en central roll i att verksamheten uppfyller högsta standard samt att kontinuerligt identifiera potentiella utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Du kommer även arbeta med affärsplan, budget, prognos samt andra administrativa arbetsuppgifter för att strategiskt leda verksamheten framåt.

Du utgår från Smedjebacken men resor är vanligt förekommande i tjänsten.

Din profil
Vi söker dig som är en trygg och erfaren ledare med flera års erfarenhet från industrin, gärna inom gruv- eller annan processindustri. Metso har en vision om att växa, alltid ha nöjda kunder och medarbetare därför är det viktigt att du har lätt för att kommunicera, bygga relationer och samarbeta med andra. Det kräver även att du arbetar på ett strukturerat och målmedvetet sätt. Du behöver kunna uttrycka dig flytande i både svenska och engelska i tal och skrift samt inneha körkort B. God datorvana är också ett krav för tjänsten.

På Metso kommer det alltid att finnas en chans för dig att lära dig och prova något nytt. Som en del av ett öppet, inkluderande och stödjande nätverk kommer du att samarbeta med drivna och duktiga kollegor från hela världen. Du kommer att tillhöra ett förstklassigt företag där människor brinner för att göra en positiv förändring i världen genom hållbara innovationer. Och naturligtvis erbjuder vi dig alla fördelar och möjligheter som ett stort, globalt företag har.

Metso värdesätter ett öppet och prestigelöst arbetsklimat därför kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Arbetsglädje är viktigt därför ligger stort fokus på utveckling, engagemang och affärsmässighet.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du är rätt person för denna spännande möjlighet, ser vi fram emot att ta emot din ansökan.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Metso Sweden AB med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Veronica Rönngren på telefon: 0733-51 27 67. Ansök via www.clockworkpeople.se senast den 9 juni.

Varmt välkommen med din ansökan!

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 juni 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.