Hoppa till innehåll
NXTjobb logotyp

Hantverksföretag i Dalarna söker VD

Publiceringsdatum
24 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om företaget
Företaget har ca 30 medarbetare och omsätter strax över 40 miljoner, har funnits med som etablerad aktör sedan tidigt 90-tal. Företaget har ett tydligt mål på att vara experter inom sitt område och alltid leverera på ett sätt som överträffar kundens förväntansbild.

Vi söker nu en affärssinnad VD som med god förståelse för hantverksbranschen tar bolaget till nästa nivå. Här kommer du att få arbeta nära grundarna med att fortsätta utveckla och bredda bolagets verksamhet. Du får mandatet att påverka och att bygga vidare på något riktigt bra! Så ta med dig ditt engagemang och din ihärdighet och kom att utforska framtiden på ett framgångsrikt hantverksföretag mitt i det vackra Dalarna.

Uppdraget

I din roll som VD har du en god förståelse för hantverksbranschen och förstår dess utmaningar. Det är du som kommer att arbeta med utvecklingen av bolagets organisatoriska struktur och att driva på verksamheten framåt. Som kulturbärare av bolagets fina värderingar skapar du ett gemensamt engagemang vilket skapar framgång.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Utveckla och genomföra långsiktiga strategier för företagets fortsatta positiva utveckling.
  • Ledning och utveckling av våra medarbetare och säkerställa en effektiv organisation
  • Avtalshantering och offentlig upphandling
  • Bygga och bibehålla starka relationer med kunder, samarbetspartners och intressenter
Vem letar vi efter och hur ser din bakgrund ut

Vi söker dig som med ett starkt affärssinne och en kommunikativ ådra vill arbeta med att driva verksamheten framåt. Du trivs i värderingsstyrda organisationer och att jobba nära verksamheten tillsammans med operativa ägare. Du har en god förståelse för branschen där arbetslivserfarenhet och tidigare avtalsförhandling är ett krav, därtill även krav på erfarenhet och delaktighet i offentlig upphandling. Eftergymnasial utbildning är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person har du en god analytisk förmåga och fallenhet att lyfta blicken och få saker gjorda. Vi ser en trygg och stabil individ som skapar tillit och förtroende genom leverans och att leva som du lär. Du ser dig i en roll som får ta sig an ett helhetsansvar och drivs av att skapa såväl affärer som ett hållbart företagande för kunder, partners, medarbetare och övriga intressenter.

Vi erbjuder
Ett utvecklande jobb i ett framgångsrikt företag som ger dig förutsättningarna att lyckas.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Om det är något du funderar över så är du är varmt välkommen att kontakta någon av vår samarbetspartner inom rekrytering Jan Hedman på 076-014 81 00

Din ansökan gör du på nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande.
NXTjobb logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juli 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.