Hoppa till innehåll

Underhållstekniker till industriföretag

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du utmanas och anamma dina tekniska och mekaniska kunskaper i en industrimiljö? 

 

Om tjänsten 

Vi söker nu en engagerad och självgående underhållstekniker till industriföretaget utanför Mariestad. Den vi söker är dig som brinner för att få äldre maskiner att prestera på topp. Hos oss är det högt i tak och vi värdesätter kreativitet och lösningstänkande. Du kommer att ha en nyckelroll i att säkerställa att våra maskiner fungerar optimalt genom att utföra reparationer och förebyggande underhåll. Din erfarenhet och skicklighet kommer att behövas när maskinerna behöver justeras, reparerat eller till och med flyttas till nya lokaler. Det vi erbjuder är en dynamisk arbetsmiljö där din kompetens och initiativ uppskattas. Möjlighet att arbeta med utmanande projekt och kontinuerligt utvecklas. En chans att vara delaktig i företagets tillväxt och framtid. Något för dig kanske? 

 

Ytterligare information 

  • Ort: utanför Mariestad 
  • Arbetstider: dagtid.
  • Lön: erfarenhetsbaserad inom företagets lönespann. 
  • Tillsättning: enligt överenskommelse.
  • Anställningsform: 3 månaders provanställning via OnePartnerGroup som konsult för att sedan bli övertagen av kundföretaget för en direktanställning hos företaget. 

 

Krav

  • Flytande i svenska - tal och skrift. 
  • Erfarenhet av att arbeta med äldre, mekaniska maskiner.
  • Självständig och lösningsorienterad med förmåga att arbeta effektivt under tryck.
  • Grundläggande förståelse för mekanik och industriell teknik.

 

Om ansökningsprocessen 

Vi gör urval löpande, då annonsen ligger ute under semesterperiod så kan återkoppling dröja. Vi genomför urvalet enligt kunds önskemål. Som första steg har vi alltid en telefonavstämning och sedan, om aktuellt, sker en intervju med oss på OnePartnerGroup å kundföretagets vägnar. Referenstagning genomförs alltid, så fundera på vilka som kan vara referenser så att dessa är redo vid intervjutillfället. Ansökningar tas endast emot via denna annons och inte via mail eller SMS, sker detta hänvisar vi till att du registrerar dig och ansöker tjänsten via hemsidan. Vid frågor kontaktar du Evelyn Wiseby på evelyn.wiseby@onepartnergroup.se eller +46 72 377 51 78. 

 

OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 

Vi ser framemot din ansökan! 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se