Hoppa till innehåll

Mekaniker Skövde

Publiceringsdatum
24 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Nu söker vi nya mekaniker-kollegor till trafikområde Skaraborg/Skövde som kan hålla ordning och reda och se till att våra bussar rullar på ett säkert sätt. Att vara mekaniker på Nobina är mer än bara ett jobb – det är en spännande och varierande karriär med gott om möjligheter till personlig tillväxt.

Vad innebär det att vara mekaniker på Nobina?
Nobina är ett innovativt företag och var tidiga inom elektrifiering, vi introducerade autonoma bussar i linjetrafik och vi var först med 24 meters dubbelledade bussar i Norden. 

Du kommer bland annat få genomföra service, reparationer och felsökningar på våra bussar. Även uppgifter som foliering, karosserireparationer och inredningsreparationer förekommer. Hos oss är du en del av banbrytande lösningar, från on-demand till avancerad teknik för hållbarhet, inklusive biodrivmedel och elektrifierad trafik. Trafiklösningen innebär i vissa regioner att möjlighet till skiftarbete finns för att kunna leverera vår trafik. Läs mer här: Jobba som mekaniker på Nobina

Personliga egenskaper och kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi att du möter stressiga situationer och miljöer med lugn och trygghet. Att du är utåtriktad och flexibel och värdesätter samarbete med kollegor, men trivs även i att jobba självständigt när det krävs. För att jobba som mekaniker hos oss behöver du även: 

  • Ha en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet av tunga fordon/bussar
  • Vara van vid att använda datorer så att du klarar av att hantera diagnosprogram, arbetsordrar digitalt och underhållsinstruktioner.
  • Ha körkort för personbil (B)

Det är extra meriterande om du har C eller D-körkort, AC-certifikat.
Fossila bränslen fasas ut till förmån för el och biodrivmedel. Elektrifiering tillför nya utmaningar i verkstäderna och erfarenhet av modern teknologi och fordonsel är därför ett stort plus!

Vi erbjuder
Vi vet att mångfald och inkludering berikar både individer, grupper och oss som företag. Allas samlade erfarenheter är viktiga för att vi som jobbar på Nobina, likväl som samhället runt omkring oss, ska kunna växa och utvecklas på bästa möjliga sätt.

På Nobina får du inte bara en gedigen introduktion utan även stora möjligheter till personlig och professionell utveckling som mekaniker. Hos oss kan du bli en specialist inom ditt område och vi tillhandahåller utbildningar som är skräddarsydda utbildningar hos fordonstillverkarna, inklusive elsäkerhet, tillverkningskvalitet och komponentkännedom. Dessutom finns det möjligheter att utvecklas mot ledarskap om det är något som intresserar dig. Vi är ett stort företag med oändliga möjligheter i hela Norden, anpassade efter din ambition och prestation.

Om tjänsten
Tjänsterna är på heltid med placering i Skövde en på dagtid samt en kvällstid på vi tillämpar provanställning och individuell lönesättning.

Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast 2024-08-21. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, då vi hanterar ansökningarna löpande. Vi rekommenderar dig därför att söka så snart som möjligt.

Frågor gällande rekryteringsprocessen:
Conny Ohlsson ,rekryteringsansvarig, e-post: conny.ohlsson@nobina.se

Fackliga frågor: Veronika Karlqvist, e-post: veronika.karlqvist@nobina.se

Livet i Skaraborg:

Livet i Skaraborg 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se