Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior systemutvecklare till Rymdbolag i Skövde

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
På uppdrag av en kund söker vi nu en junior systemutvecklare som ska arbeta med att utveckla framtidens satellitkommunikation. Är du en nyexad/junior ingenjör är detta en perfekt möjlighet för dig!

Om rollen:
Företaget som söker förstärkning är ett litet utvecklingsbolag som arbetar med produkter för satellitkommunikation. Det är ett litet sammansvetsat team om 8 personer varav 6 arbetar med utveckling. Nu ska kundbolaget ta fram ett komplett tvåvägs satellitsystem och behöver därför förstärkning av en junior utvecklare som på sikt ska bli en central del av teamet.

Projektet är fortfarande i uppstartsfasen och planerar pågå under ca 5 år. Som del av teamet kommer du få vara med under hela projektets, från definiering av ramar för produkten till lansering av färdig produkt. Utvecklingen sker på Linuxbaserade system och koden är huvudsakligen skriven i C/C++.

Vill du arbeta med 5G och vara med och skapa framtidens satellitkommunikation? Då är detta en perfekt möjlighet för dig!

Vi söker dig som:
  • Har en kandidat- eller masterexamen inom data, IT, inbyggda system eller dylikt.
  • Har erfarenhet från jobb eller hobbyprojekt av programmering i C/C++.
  • Har ett genuint intresse för teknik och rymden.
  • Kan kommunicera obehindrat i svenska i tal och skrift.
Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa i rollen som testingenjör krävs det att du som person är konsultmässig, driven och analytisk. Rollen kräver även att du är flexibel och har lätt för att samarbeta med olika personer i olika konstellationer. Vidare behöver du även vara kommunikativ och anpassa din kommunikation efter mottagaren.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer vara anställd av oss på Friday.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Snarast med hänsyn till uppsägningstid
  • Placering: Skövde
  • Rekryteringsansvarig: Gustav Widman, gustav.widman@friday.se
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?