Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Fastighetstekniker inriktning el/högspänning

Sista ansökningsdag
27 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om du är en driven person som arbetat som elektriker eller tekniker och känner att du vill ta nästa steg i karriären så är det dig vi söker! Tjänsten har ett stort kundfokus och vi ser att du gillar att jobba med olika människor.



Om tjänsten

Du kommer vara en viktig och värdefull del av ett motiverat team. I din roll kommer du, tillsammans med dina kollegor, arbeta med den dagliga driften. Arbetsuppgifterna innefattar att planera samt utföra skötsel, reparationer, montage och installationer inom fastigheter i kontors- och industrimiljö, så du bör ha vana av och känna dig bekväm på en industri.

Du kommer att fatta beslut avseende samt utföra tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av kundens el-anläggning inom ramen för vårt åtagande. Arbetsuppgifterna innebär också att utföra felsökning och analysera problem inom elsystem och identifiera brister i märkning av tekniska system. Du ansvarar för att fastighetens elsystem uppfyller gällande krav på funktion och bidrar till ökad kundnöjdhet. Vi ser det som självklart att du löpande arbetar med förbättringar och viss dokumentation samt medverkar och utför olika projekt gentemot kund. Beredskap ingår i tjänsten.



Kvalifikationer
  • Har en minst gymnasial teknisk utbildning
  • Har minst två års arbetslivserfarenhet av att jobba som tekniker eller elektriker
  • B körkort
  • Kunskap eller erfarenhet av styr och regler kopplat till styrcentraler och fastighetsdriften

Det är meriterande om du har

  • Arbetat med högspänning
  • Auktorisation A
  • Haft elanläggningsansvar
  • Erfarenhet av att arbeta med ställverk
  • ECY certifikat, heta arbeten, lift och truckkort, sprinkler, brandlarm eller liknande kompetens som kan vara användbart inom fastighetsbranschen

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

Ansvarstagande, ordningssam, socialt självsäker

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se