Hoppa till innehåll
Wikan Personal logotyp

Operatörer till Master Drilling Europe

Sista ansökningsdag
21 september 2024 (22 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Kenneth Vidmark
Telefon
Ansök nu

Master Drilling Europe AB söker nu drivna operatörer boende i Skellefteå med omnejd.

Vi erbjuder ett intressant, stimulerande och varierande arbete med engagerade kollegor och nu söker vi förstärkning till produktionssidan!

Om företaget
Master Drilling Europe AB är specialiserade på raiseborrning och huvuddelen av våra uppdrag finns inom gruvsektorn och infrastrukturprojekt. Huvudkontoret ligger i Skellefteå, men vår verksamhet finns runtom Europa. Vi ingår i Master Drilling Group som är noterade på Johannesburg Stock Exchange och har sitt huvudkontor i Sydafrika.

Dina arbetsuppgifter
Som operatör arbetar du i huvudsak med raiseborrning, även om andra arbetsuppgifter inom företagets entreprenad kan förekomma.

Arbetet med raiseborrning följer oftast samma rutin; maskinen ska etableras ovan eller under jord, på en plats i Sverige eller utomlands. Det kan vara allt från att ställa upp maskinen mitt i en storstad, under jord i en gruva, till att flyga upp all utrustning på en fjälltopp med helikopter. Därefter borras ett schakt, ibland upp till en diameter på 6,6 meter. När du inte kör maskinen så består arbetet av daglig skötsel och underhåll av utrustning, rapportering genom aktivitetslogg m.m. När schaktet står färdigt så ska utrustningen packas ihop och skickas vidare till nya utmaningar.

Arbetet är varierande och innebär att du vissa gånger arbetar på olika projekt och maskiner under kortare tid, medan du andra gånger kan arbeta på projekt som sträcker sig över längre tid. Ibland ”mellanlandar” du på vår verkstad i Boliden för att t.ex. packa och serva utrustning.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har ett tekniskt/mekaniskt kunnande och är van att klara dig själv. Som person är du ansvarsfull, ordningsam och har ett lösningsorienterat arbetssätt. Du är företagets ansikte utåt mot kunden och för att lyckas i rollen ser vi att du är prestigelös och flexibel, samt att du har ett stort eget driv.
Stor vikt kommer därför läggas vid personlig lämplighet.

Krav
* Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
* B-körkort

Meriterande
* Mekanisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
* Kunskaper i el eller hydraulik
* Erfarenhet från gruvbranchen eller infrastruktur
* Datorvana

Information och kontakt
Arbetstid: Skiftarbete under både dag och kväll/helg
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Tillträde: snarast

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan senast den 22 september 2024. Rekryteringsprocessen hanteras av Wikan Personal och du blir anställd direkt av Master Drilling Europe AB. Vid frågor om tjänsten, kontakta Kenneth Vidmark på telefon 0910-770981.

Vi kan komma att använda oss av personlighetstester som del av urvalsarbetet efter att du skickat in din ansökan.

För kontakt gällande fackliga frågor: IF Metalls avdelning i Skellefteå.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se

Wikan Personal logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 september 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Master Drilling Europe AB är specialiserade på raiseborrning och huvuddelen av våra uppdrag finns inom gruvsektorn och infrastrukturprojekt. Huvudkontoret ligger i Skellefteå, men vår verksamhet finns runtom Europa. Vi ingår i Master Drilling Group som är noterade på Johannesburg Stock Exchange och har sitt huvudkontor i Sydafrika.