Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Montör Ventilation Ambra/Bravida

Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Beskrivning av rollen

Montör med uppdrag lokalt i Skellefteå. Tvåmannateam men man kommer också jobba självständigt emellanåt. Dagen startar oftast på site i Skelleftehamn för att sen åka ut på uppdrag hos kund. Arbetetuppgifterna är installation och underhåll inom ventilation. I det så ingår både mekaniskt montage samt svetsning. Utöver det så ingår även rapportering, hålla sig uppdaterad kring gällande regelverk, lokala föreskrifter samt följa företagets riktlinjer avseende kvalitet och säkerhet. Arbetet ska utföras med god planering både avseende beställning av material och utrustning samt hålla arbetsplats städad. Det förekommer även merförsäljning och avvikelserapportering

Stor fokus på att arbetet utförs fackmannamässigt, säkert och att du tar ansvar för din egen utveckling.

Din profil

Personliga egenskaper som kommer vara framgångsfaktorer är att du är serviceinriktad, ordningsam, proaktiv, effektiv, kvalitetsmedveten samt har högt säkerhetstänk samt en god framtoning mot både kollegor, kunder och övriga entreprenörer.

Formella kompetenser/behörigheter som behövs för tjänsten.
  • Kommunicera obehindrat på svenska och engelska
  • B-körkort
Meriterande även om du har
  • SSG
  • Behörighet för härdplast
  • Fallskyddsutbildning
  • Mast- och stolpe grundutbildning
  • Svetsutbildning
Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret. Vänligen kontakta oss om du har några frågor eller funderingar på maria.johansson@lernia.se.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt personer. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Information

Uppdragslängd: Inledande bemanningsuppdrag (visstid) med sikte på övergång och tillsvidareanställning hos uppdragsgivare

Tillsättning: Så snart som möjligt efter 2/9

Placeringsort: Skellefteå, siten ligger i Skelleftehamn men resor lokalt förekommer

Arbetstider Heltid, 06.30-15-30

Forma framtiden med oss!

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Väl etablerat och expansivt företag inom ventilation. Lokal närvaro och förankring med ett rikstäckande och starkt varumärke i ryggen. Bravida och Ambra går samman genom förvärv och stärker sin position ytterligare i norra Sverige.

Teamet på siten i Skelleftehamn består av 8 montörer och 2 pers på verkstan + tjänstemän. Det är en arbetsplats med låg personalomsättning och god stämning.