Hoppa till innehåll
Wikan Personal logotyp

Ekonomiansvarig till Jäders Värme

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Tomas Vidmark
Telefon
Ansök nu

Jäders Värme & Sanitet i Skellefteå växer och kommer att finnas på fler orter i norra Norrland. I samband med expansionen behöver man förstärka organisationen med en ekonomiansvarig.

Du kommer till ett familjärt bolag, där det är korta beslutsvägar och en kultur där man ställer upp för varandra. Samtidigt blir du en del av den stora Comfort-gruppen som just nu växer kraftigt runt om i Sverige.

Som ekonomiansvarig jobbar du med rapportering och analyser samt driver förbättringsprojekt för verksamheten, både i Skellefteå och mot övriga orter där Jäders värme har ambition att etablera sig.

Om företaget
Jäders värme är ett av stadens äldsta företag i branschen med idag 23 medarbetare i Skellefteå och en nyrenoverad Comfort-butik där vi säljer badrumsmöbler, kakel och reservdelar. Vi utför allt inom VVS - badrumsrenoveringar, service, värmepumpar och entreprenad, både för företag och privatpersoner. Vi hjälper även till med att planera ert badrum med ritning i 3D, samt hjälper till med val av inredning och kakel.

Comfortgruppen är en multidisciplinär kedja som erbjuder helhetslösningar inom VS, el, ventilation, fordonsladdning, solceller med allt från material och installation till service och underhåll.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiansvarig kommer du att ha ett helhetsansvar för hela ekonomifunktionen på Jäders Värme samt driva processförbättringar och effektiviseringar.
Till din hjälp har du en kollega samt övriga resurser inom Comfortgruppen och Jäders Värme.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:
- Löpande bokföring och avstämning till bokslut
- Löner
- Koncernredovisning
- Daglig kontroll av kund- och leverantörsreskontra
- Analys och prognos
- Rapporter och analyser
- Bokslut
- Kontakt med revisorer och övriga externa partners för det löpande ekonomiska arbetet
- Driva, koordinera och utveckla rutiner och processer

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom området och som söker en roll där du får möjlighet att ha det övergripande ansvaret över företagets ekonomi. Troligtvis har du en examen som civilekonom eller motsvarande. Meriterande om du har erfarenhet av månads- och årsbokslut.

Som person är du ordningsam, noggrann och strukturerad samtidigt som du bidrar med en hög servicegrad. Du visar ett stort engagemang för verksamheten du blir en del av och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga.

För att lyckas i rollen tror vi det är viktigt att du har ett systematiskt arbetssätt och är prestigelös som person. Vidare gillar du möjligheten att se verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv och trivs med att arbeta i ett företag i tillväxtfas.

Du kan kommunicera flytande på både svenska och engelska. Personliga egenskaper värderas högt.


Information och kontakt
Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2024-09-15
Placeringsort: Skellefteå
I denna rekrytering samarbetar Jäders Värme med Wikan Personal AB.

Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se Information om tjänsten lämnas av Tomas Vidmark, 0910-77 09 82 alt. tomas@wikan.se Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se

Wikan Personal logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 september 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jäders värme är ett av stadens äldsta företag i branschen med idag 23 medarbetare i Skellefteå och en nyrenoverad Comfort-butik där vi säljer badrumsmöbler, kakel och reservdelar. Vi utför allt inom VVS - badrumsrenoveringar, service, värmepumpar och entreprenad, både för företag och privatpersoner. Vi hjälper även till med att planera ert badrum med ritning i 3D, samt hjälper till med val av inredning och kakel. Comfortgruppen är en multidisciplinär kedja som erbjuder helhetslösningar inom VS, el, ventilation, fordonsladdning, solceller med allt från material och installation till service och underhåll.